Politie Gelderland-Midden

Ede, gewapende overval op winkel Stadspoort
Publicatiedatum: 30-12-2002

Maandagmiddag 30 december is rond 17.45 uur een winkel aan de Stadspoort door 2 gewapende mannen overvallen. De twee slaagden erin door een medewerkster van de winkel te bedreigen een geldbedrag buit te maken, waarna zij de winkel weer hebben verlaten.

De twee gingen helemaal in het zwart gekleed. Daardoor is slechts bekend dat zij ongeveer 20 jaar oud zijn geweest en een normaal postuur hadden. Na het verlaten van de winkel ging het tweetal links af. Zij lopen dan richting het overdekte gedeelte van het winkelcentrum, doch kunnen ook de trap af gegaan zijn in de richting van het postkantoor.

De politie roept getuigen op hun informatie met de politie te delen. Het kan zijn dat zij de verdachten hebben zien lopen, dan wel dat zij de mannen de winkel in- of uit hebben zien gaan. Ook kan het zijn dat zij de mannen in de directe omgeving van de winkel hebben zien lopen. Deze getuigen en mensen die op een andere manier over informatie beschikken die dit misdrijf kan helpen oplossen, worden dringend verzocht te bellen met de politie in Ede, telefoonnummer 0900 - 8844.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
district West-Veluwe Vallei
politie Gelderland-Midden
Harry Munniksma
0318 - 688221

---