Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

vrijdag 3 januari 2003

TEAM HALSTEREN / BERGEN OP ZOOM NOORD Autoinbraak
Woensdagnacht is er ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond aan de Kwartierslaan in Bergen op Zoom. Door de dader(s) is op nog onbekende wijze het voertuig geopend. Een autoradio-/CD-speler en een lasapparaat werd uit de auto weggenomen.

TEAM ROOSENDAAL CENTRUM
Inbraak sociale dienst
Donderdagavond kwam bij een beveiligingsbedrijf een inbraakalarm bij de sociale dienst aan de Dunantstraat in Roosendaal. De sleutelhouder constateerde dat er was ingebroken en waarschuwde de politie. De dader(s) forceerde een ruit en kon op die manier de toegang tot het pand verschaffen. Een drietal computers is weggenomen.

TEAM ROOSENDAAL BOVENDONK Inbraak woning
Donderdagnacht is er ingebroken in een woning aan De Fuis in Roosendaal. De dader(s) forceerde een keukenraam en de gehele woning werd doorzocht. De dader(s) liet een behoorlijke rotzooi achter en nam een computer en diverse sieraden mee. De eigenaar van de woning heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Inbraak auto
Woensdagnacht is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Mathildadonk in Roosendaal. De dader(s) verschafte zich de toegang tot de auto door een ruitje te forceren. Een autoradio-/CD-speler werd vervolgens weggenomen.

Bron: Nicolette Bovenhorst