ADECCO

Hospitality vraagt specialistische aanpak

Adecco Hospitality:
Dynamische bedrijfstak vraagt specialistische aanpak

Utrecht, 15 januari 2003. Adecco Nederland heeft drie gespecialiseerde 'hospitality-vestigingen'ingericht. Deze vestigingen (Utrecht, Amsterdam, Maastricht) zijn met ingang van vandaag actief onder de naam Adecco Hospitality. Bestaande opdrachtgevers (zowel grote, landelijke organisaties en ketens als kleinere, locale bedrijven) zijn van de nieuwe structuur op de hoogte gebracht. Met de introductie van Adecco Hospitality onderstreept Adecco het belang van diepgaande branchespecialisaties.

Overigens is Adecco al langere tijd een goede bekende bij horecabedrijven, (bedrijfs)catering- en fastfoodketens, congres- en evenementencentra en recreatiebedrijven. De veelzijdige personele dienstverlening (uitzenden, contracting, werving & selectie, replacement- en loopbaandiensten, poolmanagement, international recruitment, payrolling, testen) verliep via de 'reguliere'locale vestigingen, verspreid over heel Nederland. Hierbij werd in toenemende mate een beroep gedaan op de inbreng van de hospitality-specialisten die over grotere vestigingen verdeeld zaten. Om de bestaande kennis en ervaring nóg beter te benutten en klanten nóg efficiënter te bedienen, zijn die specialisten in Adecco Hospitality samengebracht.

Optimale bezetting
De bij uitstek dynamische bedrijfstak als de hospitality-sector
-waarin de personeelsbehoefte bij wijze van spreken per uur kan wisselen-is daarmee verzekerd van een personele dienstverlener die volledig op de specifieke behoeften van de sector is ingesteld. 'Optimale personele bezetting, zowel qua aantal als qua vakmanschap, onder alle omstandigheden'. Aldus de gedurfde boodschap waarmee Adecco Hospitality zich presenteert. 'Borging van de continuïteit van de dagelijkse bedrijfsgang'.

Om deze stevige beloften waar te maken, is de ruime beschikbaarheid van gemotiveerde, kundige krachten essentieel. In dat opzicht scoort Adecco Hospitality hoog. Men weet kandidaat-medewerkers uitstekend aan zich te binden. Daarbij is het eigen opleidingscentrum een belangrijke factor. Via het Adecco Hospitality College kunnen zowel beginners als gevorderden zich in verschillende vakrichtingen bekwamen. Bovendien werkt Adecco Hospitality nauw samen met een aantal vooraanstaande horeca-opleidingsinstellingen om ook aan zeer specifieke opleidingsbehoeften te kunnen voldoen. Adecco Hospitality is hierdoor een aantrekkelijke partij voor iedereen die in de sector aan de slag wil, wat zich terugbetaalt in een sterke binding met flexwerkers.

Door de ruime beschikbaarheid van gemotiveerde flexwerkers -op alle denkbare functieniveaus- kan Adecco Hospitality bijzondere afspraken maken met zijn opdrachtgevers. Over 'zekerheid van levering' bijvoorbeeld, precies afgestemd op de vraagbehoefte, maar ook over de inzet van met name locale krachten en over bereikbaarheid. Met als motto: 'als de personele behoefte per uur kan veranderen, moeten opdrachtgevers binnen dat uur over extra medewerkers kunnen beschikken'. Via www.adecco.nl vindt u meer informatie over Adecco Hospitality.