Ingezonden persbericht

Wij willen je graag uitnodigen voor het volgende:

2 februari 2003 concert in de Melkweg v/a 20.00 uur

15 JAAR ASKV/STEUNPUNT VLUCHTELINGEN

VALT ER IETS TE VIEREN?
JAZEKER!

In het kader van het 15-jarig bestaan wordt op 2 Februari 2003 een Benefietfeest gehouden in de grote zaal van de Melkweg. Het ASKV, dat grotendeels draait op vrijwilligers, ontvangt geen overheidssubsidie. Dit is een van de manieren om geld te verzamelen om ons werk voort te zetten.

Programma 2 FEBRUARI 2003
MELKWEG, THE MAX:
20:00 Zaal open
20.30 opening Avond door DEF P.
21.30 OS JARANZOS NEGROS (Barcelona, Spanje)
22.30 Intermezzo DEF P
23.00 JAMMAH TAMMAH (Groningen, NL)
24.00 DJ's Eduardo en Roderigo

Doorlopend worden videoprojecties getoond en is er een Foto-expositie 'Vluchteling uit de Marge'.

OS JARBANZOS NEGROS is een bijzonder veelzijdig gezelschap uit Barcelona, Spanje. Met een instrumentarium bestaande uit accordeon, doedelzak, trompet, saxofoon, percussie, drums, bas, gitaar en meerstemmige zang zetten zij een repertoire neer dat een grote hoeveelheid aan stijlen omspant, waaronder Latin, Ska, Reggae, Punk, Balkan, Galicische volksmuziek. Naast deze bonte muzikale bagage laten ze ook geen kans onbenut om in politieke zin hun smoel te laten zijn. Anti-globalisme, kraken en "solidaridad" genieten hun warme aandacht. Deze mix leverde hen grote populairiteit op in Spanje en bij andere artiesten, waaronder Manu Ciao, voor wie ze meermaals als voorprogramma gespeeld hebben.

JAMMAH TAMMAH Jammah Tammah uit Groningen heeft onderhand heel Nederland en een groot deel van Europa platgespeeld met hun aanstekelijke ska-groove. De tienkoppige band bestaat uit een vijf man sterke blazerssectie, een drummer, toetsenist, bassist, gitarist en natuurlijk zanger Speedy die met een hart vol vuur de motor is van deze doordenderende skatrein. De nummers die het tiental ten gehore brengt bevatten zinderende polka`s, Skankin` rocksteady, relaxte roots-reggae, dub en dans, clubmix en mambo. De wereldse invloeden zorgen voor opzwepende optredens en een dampend feest met echte muziek.

DJ's Eduardo en Roderigo. Ook bekent van de Capasa avonden, met hun swingende mix van salsa, hiphop, drum&bass, Two-step, dancehall, ska, rock en punk en heel veel meer. Een swingende afsluiter van een spetterende avond.

Kom dus ook genieten van het uitgebreide programma met de DJ's van Que Pasa, O Jarabanzo Negro, Jammah Tammah en Def P als presentator en nog veel meer.

ZONDAG 2 FEBRUARI 2003 vanaf 20.00 uur

IN THE MAX, MELKWEG entree 12 Euro

Voor meer informatie over het ASKV: www.askv.nl


---
Het ASKV bestaat 15 jaar. Onder de noemer: Valt er iets te vieren? organiseren wij op:


* 30 jan 2003 16.15 uur Boekpresentatie:'Nee heb je, Ja kan je niet krijgen' De achterkant van het Nederlandse asielbeleid, receptie en 15-landen-maaltijd, Plantage Doklaan 8 Amsterdam

* 2 feb 2003 Zaal open 20.00 uur Benefiet concert in de Melkweg (Def P.,OS JARANZOS NEGROS, JAMMAH TAMMAH en QUE PASA? SPECIAL
* 13 feb 2003 20.00 uur Debat in de Balie: thema dubieuze rol van raad van state in asielprocedures.

Info over het ASKV/Steunpunt Vluchtelingen vindt u op: http://www.askv.nl tel 020 6272408 020 4205670 fax 020 4203208 postbank 7913334 tnv Stichting ASKV/SV