Radio Nederland Wereldomroep

4 april 2003

Wereldomroep zendt AJAX-AC Milan live uit

De Wereldomroep zendt op dinsdag 8 april en woensdag 23 april de wedstrijden tussen Ajax en AC Milan, in de kwartfinale van de Champions League, live uit. De Wereldomroep neemt het wedstrijdverslag van NOS Langs de Lijn over. De radiouitzendingen beginnen om 20.30 uur.

De uitzending van 8 april is in Zuidoost- en Zuidwest-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika te beluisteren op kortegolf frequentie 9895 kHz. Het slot van de wedstrijd is in héél Europa en Afrika vanaf 22.30 uur te volgen via de gebruikelijke frequenties. De uitzending is 8 april ook te ontvangen via de partnerstations van de Wereldomroep in Suriname, de Nederlandse Antillen en Aruba. Meer informatie en de frequenties staan op www.wereldomroep.nl.

De Wereldomroep is de internationale publieke omroep van Nederland. Via radio, televisie en internet biedt de Wereldomroep nieuws, informatie en cultuur in het Nederlands, Engels, Spaans, Indonesisch, Portugees, Frans en Papiaments aan miljoenen mensen over de hele wereld. Bovendien promoot de Wereldomroep muziek van Nederlandse bodem in het buitenland. RNTC, verbonden aan de Wereldomroep, verzorgt trainingen en geeft media-adviezen aan partnerstations in ontwikkelingslanden. Meer informatie over de Wereldomroep staat op www.wereldomroep.nl.




Radio Nederland Wereldomroep