Amsterdam Airport Schiphol

Deloitte & Touche huurt ruimte in kantorencomplex Flight Square bij Eindhoven Airport

Persbericht / Press Release
Schiphol,
8 april 2003

Flight Square CV en Deloitte & Touche hebben vorige week een overeenkomst getekend voor de huur van een ruimte van wanneer? Je kunt zin actiever maken door bijvoorbeeld "FS encirca ... Het accountantsbedrijf zal per 3.700... zoveel m2 in het kantorencomplex Flight Square. Hiermee is Deloitte &Touche de eerste huurder van dit nieuwe complex, dat eind 2002 werd opgeleverd. Deloitte & Touche zal haar nieuwe kantoorruimte in juni betrekken.

Flight Square is een kantorencomplex op het bedrijventerrein Flight Forum bij Eindhoven Airport. Het kantorencomplex is dooretc. Schiphol Real Estate, vastgoeddochter van Schiphol Group, samen met Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling ontwikkeld. De transactie met Deloitte & Touche is tot stand gekomen in samenwerking met DTZ Zadelhoff Eindhoven. Met deze transactie is een huurwaarde van E 600.000 per jaar gemoeid. (waarom DTZ Zadelhoff noemen ?)

voor de verhuur van 3.700 m2 kantoorruimte verhuurbaar vloeroppervlak aan Deloitte & Touche in het nieuwe kantoorcomplex Flight Square op het bedrijventerrein Flight Forum bij Eindhoven Airport. Hiermee is 35% van het totale complex verhuurd.

Het kantorencomplex Flight Square heeft een totaal verhuurbare vloeroppervlak van circa 11.000 m2 en beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw met 165 parkeerplaatsen. Flight Square is ontworpen door architectencombinatie Aartsen/De Bever uit Eindhoven. betreft een additionele vestiging, naast het eigen kantoorgebouw dat reeds op Flight Forum in gebruik genomen is.

Flight Forum
Flight Forum is een hoogwaardig bedrijventerrein met een omvang van 65 hectare, dat grenst aan Eindhoven Airport. Het bedrijventerrein wordt door Schiphol Real Estate en de gemeente Eindhoven ontwikkeld en gerealiseerd. Het bijzondere (waarom bijzonder, dan uitleggen .) stedenbouwkundig ontwerp is van MVRDV architecten uit Rotterdam. Flight Forum bestaat uit een kantorencluster van 85.000 m2 en vijf bedrijvenclusters van in totaal 175.000 m2, die verbonden zijn door een innovatieve wegenstructuur en een gemeenschappelijk park. Inmiddels is 40 % van Flight Forum gerealiseerd. Hoeveel is er dan nu al gereed?

Op het bedrijventerrein hebben zich inmiddels onder meer ASML, PriceWaterhouseCoopers, gebroeders Van den Eijnden, Foil Coating International, Mountside Software Engineering en Meta Internationale Verhuizingen gevestigd.

034-2003/bj/mb

Voor meer informatie over Heijmans:
Heijmans N.V.
Concerndienst Communicatie
Tel: 073 52 89 232
Flith@heijmans.nl


Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl
---- --