Politie Zeeland



W-2316-2003 DIEFSTAL UIT VERENIGINGSGEBOUW

Tussen zondag 19.00 en maandag 20.30 uur werd ingebroken in een verenigingsgebouw aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen.
Er werden enkele tientallen kratten bier en frisdrank weggenomen; de waarde is onbekend.


O-2317-2003 TOTAL LOSS

Maandagavond omstreeks 22.25 uur vond op de Europaweg Oost in eenzijdig ongeval plaats.
Een 22-jarige automobiliste uit Vlissingen week uit voor een overstekend dier maar raakte daarbij de macht over het stuur kwijt en sloeg over de kop.
De brandweer heeft de auto opengeknipt en de vrouw uit haar benarde positie bevrijd. Ze is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De auto is total loss.

W-2318-2003 BRANDJE VROUWENPOLDER
Maandagmiddag omstreeks 14.00 uur heeft een brandje gewoed nabij het natuurreservaat achter de Oostwatering in Vrouwenpolder.
Ongeveer 50 m2 is verloren gegaan.

O-2319-2003 ZWAARGEWOND
Op de Viaductweg in Kapelle vond maandagmorgen omstreeks 09.45 een aanrijding plaats tussen een fietser en een automobilist, waarbij de fietser zwaar gewond is geraakt.
Een 80-jarige man uit Goes stak, gekomen vanaf de Abbekindersezandweg, de rijbaan van de Viaductweg af zonder daarbij voorrang te verlenen aan een 36-jarige automobilist.De fietser werd geschept door de auto en raakte zwaargewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes en opgenomen op de afdeling IC.
De automobilist raakte niet gewond.

O-2320-2003 AANHOUDING
In de nacht van zondag op maandag zijn op de N57, een 30-jarige inwoner uit Den Haag en een 24-jarige inwoner uit Amsterdam, aangehouden.
De twee mannen reden in een gestolen auto en worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Kreukelmarkt in Goes in de nacht van zondag op maandag.
Bij deze inbraak werden een aantal vernielingen gepleegd en werd een klein geldbedrag weggenomen.