Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Geachte redactie,

Op dinsdag 8 april 2003 organiseert het CKC in Congrescentrum de Reehorst te Ede de vijfde editie van het seminar & expositie P&O Systems "State of the art software, E-business en ICT-services voor personeelsmanagement en salarisverwerking". Centraal tijdens deze editie:

- Het actuele aanbod van (e)HRM- en Payrollsystemen - Kritische succesfactoren voor selecte en implementatie - De terugverdientijd van ICT-investeringen
- Administratieve lastenverlichting
- Verbeteren en meten van de toegevoegde waarde van de personeelsfunctie
- De verschillende vormen van e-HRM
- De toegevoegde waarde van HR-portals
- Integrale aanpak van kennis- en compententiemanagement - Concrete tools voor o.a. benefitmanagement, employee self service, (e-)recruitment, verzuim- en verlofbeleid

Met een bezoek aan dit evenement is men in één keer op de hoogte van het actuele aanbod van personeelsmanagement-, (e)HRM- en salarisverwerkingssystemen. Deelname is gratis!

In het plenaire programma zal prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz (Universiteit Nyenrode) dieper ingaan op de kansen en keuzes rond e-HRM. Ervaringen worden uitgebreid toegelicht in de twee praktijkcases van Parantion Groep / KEMA Consulting en Royal Haskoning. Natuurlijk zal Matthijs van den Bos (UmanID) de definitieve resultaten van het e-HRM onderzoek 2002 presenteren en toelichten tijdens de afsluitende lezing op P&O Systems.Voor specifieke vragen of demonstraties kan men terecht op de uitgebreide expositie, waar een 20-tal exposanten zich presenteren.

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van P&O Systems 2003 op zou willen nemen in uw publicatie. Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.po-systems.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040-2129499.

PS. de eerste resultaten van het e-HRM onderzoek 2002, een initiatief van Twynstra Gudde en CKC, kunt u vinden op
http://www.po-systems.nl/posys'03/pdf/HRD_e-norm-po-sys'03.pdf

Meer informatie:
Joke Rosier (joke@ckc-seminars.nl)
CKC (Centrum voor Kennis Communicatie)
Postbus 984
5600 AZ Eindhoven
tel. 040 - 212 9499
fax 040 - 212 9407
www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens een van onze internetsites:
ICT Zorg: www.ictzorg.nl
P&O Systems: www.po-systems.nl
ICT Bouw: www.ictbouw.nl
Marketing & Sales Systems: www.ms-systems.nl
Financial Systems: www.financial-systems.nl
Professional Services Automation: www.PSAplaza.nl
ICT Transport: www.icttransport.nl Content Management Systems: www. cmscongres.nl