Gemeente Heerenveen

Persberichten

Gemeentebestuur huldigt sporters met nationale en/of internationale prestaties
4/2/2003

Dinsdag 8 april aanstaande om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis, huldigt wethouder Lykele Buwalda de inwoners van Heerenveen (of personen die lid zijn van een Heerenveense sportvereniging) die onlangs nationale en/of internationale prestaties op sportief gebied hebben geleverd. Deze sporters worden door het gemeentebestuur tijdens de aanstaande jaarlijks huldiging van de sportkampioenen in het zonnetje gezet. De personen die een internationale prestatie hebben geleverd verdienen een plaatsje in de eregalerij.

Tijdens deze avond worden zoals eerder vermeld de nationale kampioenen door het gemeentebestuur gehuldigd. Zowel individuele winnaars als teams komen hiervoor in aanmerking. Marieke de Vries van het in Heerenveen gevestigde OSNN (Olympisch Steunpunt Noord Nederland) zal eveneens stilstaan bij de prestaties van de sporters.

Het programma ziet er als volgt uit:

* 19.30 uur:(muzikale) ontvangst in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis;

* 20.00 uur (raadszaal): toespraak wethouder Lykele Buwalda; uitreiking prijzen aan nationale sportkampioenen; eregalerij van internationaal presterende sporters; toespraak Marieke de Vries van OSNN (Olympisch Steunpunt Noord Nederland);

* ± 20.45/21.00 uur: hapje en drankje in het bedrijfsrestaurant;
* ± 22.00 uur: einde bijeenkomst.