Ingezonden persbericht

Beste idee tunnel IJsselallee

Win een parachutesprong!

De tunnel in de IJsselallee is lek en moet gedeeltelijk worden vervangen. De gemeente start eind april met de werkzaamheden en deze duren tot november 2003. Gedurende die gehele periode krijgt het verkeer op de IJsselallee te maken met minder rijstroken, verkeersomleidingen en vertragingen. Ook het verkeer op andere plekken in en om de stad zal last hebben van de werkzaamheden.

U kunt meehelpen deze overlast zoveel mogelijk binnen de perken te houden door bijvoorbeeld de fiets te nemen, te carpoolen, of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Bijzondere prijs
Heeft u een beter idee om de verkeersoverlast te beperken? Laat het de gemeente weten en maak kans op een bijzondere prijs. De vier beste inzendingen winnen een parachutesprong boven Zwolle met een ervaren parachutist van Airboss.

Stuur uw idee op naar de Gemeente Zwolle, Afdeling Communicatie, Antwoordnummer 119, 8000 VB Zwolle, onder vermelding van 'Beste Idee Tunnel IJsselallee' (postzegel niet nodig). Inzenden kan tot uiterlijk 22 april 2003.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden aan de tunnel in de IJsselallee op www.ijsselallee.nl of surf erheen via deze site. Heeft u vragen? Mail dan naar bereikbaarheid@zwolle.nl of neem tijdens kantooruren contact op met Wilma Hekman op telefoonnummer (038) 498 25 78.


---