Politie Hollands Midden
Datum: 8 april 2003

(


Onder invloed rijden Lisse

De politie hield op dinsdag 8 april rond 02.35 uur op de Hyacinthenstraat een 47-jarige automobilist uit Amsterdam aan. De man werd er van verdacht onder invloed van alcohol zijn auto te besturen. De uitgevoerde ademanalyse kwam tot 845 ug/l. ( limiet is 220 ug/l.) De politie vorderde het rijbewijs van de verdachte in en maakt proces-verbaal tegen hem op.


Inbraak in woning Leiden

In de nacht van zondag 6 op maandag 7 april werd er ingebroken in een woning aan de Oude Singel. Om binnen te komen werd een raam opengebroken. Uit de woning werd audio en videoapparatuur gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.


Politie houdt verdachten van poging tot inbraak aan Leiden

De politie hield op maandag 7 april rond 23.30 uur op de Breestraat en Nieuwstraat twee 21-jarige en een 23-jarige mannen uit Leiden aan. De drie werden er van verdacht kort daarvoor bij een restaurant aan de Chloorlammersteeg te hebben geprobeerd in te breken. Dit werd verstoord door een getuige die de politie alarmeerde. De mannen gingen er vandoor maar konden even later worden aangehouden. De verdachten zijn ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.


Ongeval Leiden

Een 33-jarige man uit Leiden ging op maandag 7 april rond 23.35 uur in een bocht van de Lelylaan met de Vierlinglaan met zijn bromfiets onderuit. Wat daarvan de oorzaak was is nog niet bekend. De Leidenaar is met vermoedelijk een gebroken arm en inwendige bloedingen overgebracht naar het LUMC.


Verenigingsgebouw gaat in vlammen op Voorschoten

Het verenigingsgebouw van een hockeyvereniging aan de Weddeloop brandde kort na middernacht van dinsdag 8 april af. Rond 02.05 uur werd de brand ontdekt. De brandweer bestreed het vuur. De politie doet onderzoek naar het ontstaan van de brand. Op dit moment kan zij daarover nog niets zeggen.


Inbraak in woning Nieuwerkerk aan den IJssel

In de nacht van zondag 6 op maandag 7 april werd er ingebroken in een woning aan de Bospolderstraat. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de woning is geld en zijn sieraden gestolen. Ook werd geprobeerd in te breken in een woning aan het Schumanpad. De politie stelt een nader onderzoek in.




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --