Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
8 april 2003


Epe - Bromfietscontrole
Op 7 april om 17:33 uur bromfiets controle gehouden aan de Heerderweg de Quikbornlaan en de Sint Antonieweg. Tijdens de controle zijn 15 bromfietsen gecontroleerd en op de rollerbank geplaatst. Van deze 15 kregen er 13 een bekeuring. Waarvan 12 voor snelheid en 2 voor rijden in strijd met eenrichtingsweg.


'T Harde - Controle snelheid

Op 7 april om 12:53 uur snelheidscontrole gehouden op de Eperweg in de kom van 'T harde.
1874 passanten waarvan 100 overtredingen. Hoogst gemeten snelheid 83 km/u.


Ermelo - Diefstal uit auto

Op 7 april deed een 52 jarige man uit Assen aangifte van diefstal uit zijn auto die op de palmbosweg.
De achterruit is ingeslagen en weggenomen is een laptop. De totale schade is nog niet bekend.


Ermelo - Diefstal uit bedrijf

Op 7 april deed een 46 jarige vrouw uit Biddinghuizen aangifte van inbraak in een pand aan de Fokko Kortlanglaan. Door een ruit in te slaan is men naar binnengekomen en weggenomen zijn een soundmix speler een computer en een telefoon handset. De totale schade is nog niet bekend.


Ermelo - Vernieling auto

Op 7 april deed een 55 jarige vrouw uit Ermelo aangifte van vernieling van haar auto die geparkeerd stond aan de Tijmlaan. De linkerbuitenspiegel is afgebroken en een deuk in de linker deurstijl. De motorkap is ontzet en een kras op de boven bumper. De totale schade is nog niet bekend.


Harderwijk - Diefstal uit woning

Op 7 april deed een 46 jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal uit zijn woning aan de Meerkoetmeen. Uit de woning is weggenomen een jack en een portefeuille met inhoud o.a. bankpassen klantenkaarten een rijbewijs en een paspoort verder is er een mobiele telefoon meegenomen. De dader is waarschijnlijk via een niet goed afgesloten deur naar binnen gekomen. De totale schade is nog niet bekend.


Harderwijk - Diefstal uit woning

Op 7 april deed een 52 jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal uit zijn woning aan de Rietgorsmeen. Door een raam te forceren is men naar binnen gekomen en weggenomen zijn een laptop. De totale schade is niet bekend.








038-375 10 50 ---- --