Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-04-2003
Persberichten dictricten Utrecht Stad, 10.00 uur

Kaak gebroken

UTRECHT- Op maandagavond werd een man aangehouden nadat hij zijn ex-vriendin had geslagen.

Omstreeks 19.35 uur sloeg een 25-jarig man uit Utrecht zijn ex-vriendin op haar gezicht aan het Stationsplein. Medewerkers van het gemeentelijk vervoerdbedrijf Utrecht zagen dit gebeuren en kwamen tussenbeide. De man werd vastgehouden en de politie gewaarschuwd. De man werd aangehouden en verzette zich hevig bij zijn aanhouding maar kon uiteindelijk toch richting het bureau worden vervoerd.

Zijn ex, een 23-jarige vrouw uit Amsterdam, werd vervoerd naar het ziekenhuis. Hier bleek dat zij haar kaak op twee plaatsen had gebroken en moest hieraan worden geopereerd.

Betalen met gestolen creditcard

UTRECHT- Op maandagavond werd een man aangehouden nadat hij had geprobeerd met een gestolen creditcard af te rekenen.

Omstreeks 16.15 uur wilde een 35-jarige man uit Nijmegen goederen af rekenen in een winkel gelegen aan de Steenweg. De man wilde dit echter doen met een gestolen credit card. Winkelpersoneel waarschuwde vervolgens de politie.

De man was het hier kennelijk niet mee eens en gaf de winkelbediende een stomp in het gelaat en deze liep hierbij een bloedlip op. Agenten konden de man in de winkel aanhouden en overbrengen voor verhoor.

Rijden zonder rijbewijs

UTRECHT- Op maandagmiddag werd een jongen aangehouden die zonder rijbewijs een auto bestuurde. Omstreeks 15.25 uur zag een agent op de Aziëlaan een jongen in een auto rijden. De agent hield de 15-jarige jongen uit Utrecht aan. In eerste instantie gaf de jongen een valse naam op. Op het bureau gaf hij zijn juiste naam. De jongen werd bekeurd voor het opgeven van een valse naam, rijden zonder rijbewijs en het rijden zonder gordel

Parkeerwachter loopt pijnlijk been op

UTRECHT- Op maandagmiddag liep een parkeerwachter een pijnlijk been op nadat een jongen op een bromfiets hem had aangereden.

Omstreeks 14.20 uur wilde een parkeerwachter op de Mulderstraat een jongen een bekeuring geven die zonder helm op een brommer reed. Op het moment dat de parkeerwachter zijn bonnenboekje wilde pakken, probeerde de 17-jarige jongen uit Utrecht er vandoor te gaan. Hij reed hierbij tegen het been van de parkeerwachter. De jongen werd door gewaarschuwde agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Inbreker op heterdaad betrapt
UTRECHT- Op dinsdagmorgen werd een man aangehouden nadat hij in een pand ingebroken had. Omstreeks 3.30 uur kregen agenten een melding van een beveiligingsmedewerker dat er ingebroken was in een pand aan de Jan van Scorelstraat. De 24-jarige verdachte uit Zwolle zou zich in de omgeving bevinden. Agenten troffen de man met buit in de buurt aan. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Man gewond na beroving
UTRECHT- Op dinsdagmorgen werd een man aangehouden nadat hij een 27-jarige man uit Utrecht van geld beroofd had.

Omstreeks 2.10 uur kregen agenten een melding dat er in de Boothstraat twee mannen op de rijbaan aan het vechten waren. De 27-jarige man vertelde dat hij door de 22-jarige man uit s-Hertogenbosch van een klein geldbedrag beroofd was. Toen de man het geld niet wilde teruggeven raakten de twee in gevecht. Het slachtoffer had meerdere verwondingen en is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht.