Gemeente Loppersum

Burgemeester Van Dijk koopt eerste zomerzegels

BURGEMEESTER VAN DIJK EN KAMPSMA KOPEN EERSTE ZOMERZEGELS IN MIDDELSTUM.

Waarnemend burgemeester J. van Dijk van de gemeente Loppersum en de heer Kampsma, locatiedirecteur van woonzorgcentrum Hippolytushoes in Middelstum geven het startsein voor de jaarlijkse zomerzegelactie. Zij doen dat, door op dinsdag 8 april a.s. om 8.30 uur de eerste Zomerzegels van 2003 te kopen bij Plusmarkt Tuitman, Asingalaan 6, Middelstum.

De Zomerzegels worden met een nieuwe collectie kaarten verkocht door de plaatselijke afdelingen van het Nationaal Fonds Ouderenhulp. Het motto van de actie van dit jaar is Eenzaam maar niet alleen.

Vanaf 8 april zijn de nieuwe zomerzegels te koop in de gemeente Loppersum. De zomerzegels zijn dit jaar gebaseerd op de prachtige tekeningen van vader en zoon Wendel, die rond 1890 een grote collectie aquarellen hebben gemaakt voor de Leidse Hortus Botanicus. Details van deze aquarellen zijn afgebeeld op de zegels.

Van elke zomerzegel die men koopt, gaat
0,19 naar het Fonds Ouderenhulp. Zo kan men helpen om 1 miljoen eenzame ouderen weer onder de mensen te laten komen. Met de opbrengst financiert het Fonds Ouderenhulp o.a. vervoer, huisbezoeken, ontmoetingsactiviteiten en ontmoetingsruimten voor ouderen.

Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor ouderenprojecten in de gemeente Loppersum, zoals bijvoorbeeld de computercursussen of een bijdrage voor het organiseren van de dag van de ouderen.

De Zomerzegels en kaarten zijn verkrijgbaar bij:

Loppersum:

C 1000 vanaf dinsdag 8 april t/m vrijdag 11 april tijdens openingsuren

WIEMERSHEERD woensdagmorgen 9 april

Stedum

TROEF MARKT donderdag 10 april en vrijdag 11 april

Middelstum:

PLUSMARKT TUITMAN vanaf dinsdag 8 april t/m vrijdag 11april tijdens openingsuren

HIPPOLYTUSHOES dinsdagmorgen 8 april

Het Nationaal Fonds Ouderenhulp is houder van het CBF-Keur en behoort daarmee tot de betrouwbare organisaties voor goede doelen.
---