---
Tom Doyle NIEUWe PResident VAN KANA
---

Hoofddorp, 08/04/2003

KANA (NASDAQ: KANA), dat gespecialiseerd is in bedrijfssoftware voor klantenondersteuning en -communicatie, heeft Tom Doyle benoemd tot president van KANA. In die nieuwe rol zal Doyle, die de afgelopen twee jaar Chief Operating Officer bij KANA was, aan het hoofd staan van KANA's wereldwijde organisatie: verkoop en pre-sales, allianties, professional services, klantenzorg en marketing.

Als COO nam Mr. Doyle mee het voortouw bij KANA's overschakeling naar een succesvol bedrijfsmodel waarbij partners centraal staan. Hij bouwde mee KANA's relaties uit met de grootste systeemintegratoren ter wereld en was actief betrokken bij de belangrijkste overeenkomsten die KANA ooit afsloot.

Tom Doyle heeft 27 jaar ervaring in de softwaresector. Voor hij de rol opname van COO bij KANA, was Doyle al COO en executive vice president sales voor Broadbase Software. Daarvoor was hij vice president worldwide sales bij Reasoning, Inc., en vervulde hij een reeks functies in de verkooporganisatie en het management van Tandem Computers.
---
END

---
Over KANA
KANA (NASDAQ: KANA) levert vooruitstrevende
eCRM-oplossingen aan de grootste bedrijven ter wereld waardoor die laatste hun klanten en partners beter kunnen bedienen en begrijpen. De oplossingen drukken bovendien de kosten in contactcenters en marketingafdelingen en verhogen het resultaat. Dankzij een compleet aanbod van customer relationship management-oplossingen - een combinatie van KANA's eCRM Architecture en
bedrijfstoepassingen - is KANA vandaag de snelst groeiende eCRM-leverancier ter wereld. Dankzij het aanbod kunnen gebruikers hun relatie met partners en klanten verbeteren aangezien de interactie onafhankelijk is van plaats, tijd en wijze - via alle kanalen, inclusief het internet, e-mail of telefoon. KANA's klanten omvaten Global 2000 klanten in verschillende branches - financiële branche, productie, high-tech, communicatie, retail en dienstverlening, waaronder: ADP, Chase, E*Trade, GAP, GM, Hewlett-Packard, Kodak, Sony, United Airlines, Verizon, TaylorMade-adidas Golf en Williams Sonoma. KANA is aanwezig in 22 landen wereldwijd en kan rekenen op een wereldwijd netwerk van tientallen partners. Voor meer informatie, surf naar www.kana.com

Voor journalisten
Kris Bogaerts, KANA, tel: +31 (0)23 549 90 17, e-mail: kbogaerts@kana.com
Claudia Mairböck, NewsEngine PR, tel: +31 (0)20 567 2170, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:KANA0120-12883E