Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

E.PIPHANY EN T-SYSTEMS SLUITEN HOSTED CRM-PARTNERSHIP

Huurmodel biedt klanten snelle time-to-market en transparante kosten

Vianen/Schiphol-Rijk, 8 april 2003 ­ E.piphany, leverancier van intelligente CRM-software, en ICT-dienstverlener T-Systems, een divisie van Deutsche Telekom, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het gezamenlijk aanbieden van een hosted CRM-oplossing. Deze is toegespitst op het leveren van multi-channel direct marketingdiensten aan de Nederlandse markt. Klanten kunnen bij T-Systems een abonnement afsluiten voor het gebruik van de E.piphany CRM-software. Doordat ondernemingen geen grote investeringen hoeven te doen, komt de software nu ook binnen bereik van grotere MKB-bedrijven

E.piphany biedt, uit de complete CRM-softwaresuite, de marketing- en campagnemanagementoplossing aan, om bedrijven meer rendement te laten halen uit hun bestaande marketingmachinerie. Met E.piphany wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een outbound marketingcampagne in enkele dagen te organiseren en uit te voeren. Door de analytische mogelijkheden van de software kunnen campagnes veel gerichter, voorspelbaarder en dus met hogere rendementen uitgevoerd worden. De marketingafdeling van een organisatie houdt de controle op en inzicht in de directe resultaten, op elk gegeven moment in de tijd. Bovendien is dit een ideale omgeving om snel kleinschalige testmarketingcampagnes op te zetten en uit te voeren. De oplossing bestaat uit een schaalbare, flexibele en veilige infrastructuur die meegroeit met de behoefte van de marketeer. Omdat T-Systems de software beheert, kan een marketeer zonder hulp van zijn IT-afdeling toch gebruik maken van de marketingcomponent van een innovatief CRM-pakket.

T-Systems en E.piphany vullen elkaar goed aan. Roger Siboni, president en CEO van E.piphany: "Onze campagnemanagementoplossing in combinatie met de jarenlange ervaring van T-Systems op het gebied van diensten rondom campagnemanagement, databasebeheer, output fulfilment en datacleansing biedt een unieke propositie in de markt voor CRM-toepassingen."

T-Systems is eveneens preferred partner van E.piphany op gebied van outsourcing van direct marketingcampagnes.

Over E.piphany
E.piphany (Nasdaq: EPNY) is leverancier van marketing, verkoop, en service oplossingen voor de grootste bedrijven, wereldwijd. E.piphany E.6 is een geïntegreerde softwaresuite, die marketing, verkoop en servicefunctionaliteit combineert met real-time intelligentie. Deze suite, E.piphany E.6, stelt bedrijven in staat hun klanten beter te begrijpen en de meest ideale actie te ondernemen voor een betere klanttevredenheid, verhoogde omzet en lagere kosten. E.piphany's oplossing is gebouwd op het meest geavanceerde, webgebaseerde CRM-platform dat in de industrie is te vinden, resulterend in snelle en eenvoudige implementaties. Daarbij zijn E.piphany-oplossingen ook naadloos te integreren in de bestaande infrastructuur. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in San Mateo, Californie. Het Benelux kantoor is gevestigd in Schiphol Rijk, Amsterdam.