Gemeente Utrecht

Fotowedstrijd stinzenplanten

Naar aanleiding van het stinzenfloraproject heeft de groep Natuur- en Milieucommunicatie (Dienst Stadsbeheer) een fotowedstrijd georganiseerd, met als thema 'stinzenflora langs de Utrechtse singels'. De inzendingen komen te hangen bij de tentoonstelling 'Stinzenplanten in Amelisweerd', die nog tot 22 juni te bezichtigen is in het Bezoekerscentrum Amelisweerd.

voorwaarden fotowedstrijd
De ingezonden foto's moeten aan een aantal voorwaarden voldoen:
- passen bij het thema 'stinzenflora langs de Utrechtse singels'
- formaat van de foto is minimaal 13 bij 18 cm
- op de achterzijde van de foto is een sticker met naam- en adresgegevens geplakt

De winnende foto wordt beloond met EUR 200,-. Naast een hoofdprijs worden nog enkele troostprijzen vergeven. Wanneer de prijsuitreiking plaatsvindt, is nog niet bekend.

Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 15 mei foto's opsturen naar Natuur- en Milieucommunicatie (NMC), Cartesiusweg 122, 3534 BD te Utrecht. Alle inzendingen zijn vanaf 15 mei tot 22 juni te bezichtigen in het Bezoekerscentrum Amelisweerd, Koningsweg 11 te Bunnik. Naderhand kunnen fotografen hun inzending zelf weer op komen halen op het bezoekerscentrum tussen 23 juni en 1 oktober 2003.

stinzenfloraproject
Op initiatief van bewoners is in 2000 het stinzenfloraproject van start gegaan. Dit project is een samenwerking tussen bewoners, Wijkbureau Noordoost, Wijkbureau Binnenstad, Milieupunt Noordoost en Natuur- en Milieucommunicatie (Dienst Stadsbeheer). Doel van het stinzenfloraproject is het opfleuren van de singels met stinzenplanten, zoals sneeuwklokjes, wilde narcissen, maarts viooltje en oosterse sterhyacint.