Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-04-2003 Persberichten districten Utrecht-stad, 15.00 uur, middag

Pannendief

UTRECHT- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden nadat hij met pannensets een winkel wilde verlaten. Omstreeks 12.45 uur zag een 30-jarige man kans om 2 pannensets en een messenset bijna ongezien mee te nemen zonder deze te betalen. De man gebruikte een draaideur om de goederen buiten te zetten. Personeel zag dit en waarschuwde de politie. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Opgeven valse naam

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een meisje aangehouden omdat ze zonder geldig vervoersbewijs in de tram zat. Het meisje, 16-jaar oud afkomstig uit Nieuwegein, werd gecontroleerd in de tram en had geen geldig vervoersbewijs bij zich. De 16-jarige dacht slim te zijn en gaf een valse naam op. Controleurs hadden dit echter door en de politie werd gewaarschuwd. Op het bureau kreeg het meisje drie bekeuringen voor het opgeven van valse naam, rijden zonder geldig vervoersbewijs en het niet kunnen tonen van een id.

Lastige man

UTRECHT- Op dinsdagmiddag werd een lastige man aangehouden. De 53-jarige man uit Utrecht was onder invloed van alcohol en viel het winkelend publiek lastig. De politie werd gewaarschuwd en de man werd omstreeks 12.45 uur aangehouden en meegenomen naar het bureau. Nadat de man een bekeuring had gekregen voor openbare dronkenschap en rustig was geworden, kon hij het bureau weer verlaten.