Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-04-2003 Persberichten district Lekstroom middag, 15.00 uur

Verkeerscontrole

IJSSELSTEIN De politie van het district Lekstroom heeft dinsdagmorgen een verkeerscontrole uitgevoerd.

Tussen 07.25 en 08.55 uur werden op de Utrechtseweg bekeuringen uitgeschreven voor onder andere, het niet handsfree bellen, het ten onrechte gebruik maken van de busstrook het negeren van het rode verkeerslicht en het niet dragen van de autogordel. In totaal schreef de politie 23 bekeuringen uit.

Aanrijding letsel

WOERDEN Op de Oudelandseweg vond dinsdagmorgen een aanrijding tussen een bromfietser en een fietster plaats waarbij beide bestuurders gewond raakte.

Een 35-jarige man uit de Woerdenseverlaat reed omstreeks 08.45 uur op zijn bromfiets op het fietspad in de richting van het centrum. Uit tegenovergestelde richting kwam een 46-jarige vrouw op haar fiets aanrijden. Door nog onbekende oorzaak reden de bestuurders tegen elkaar aan en kwamen ten val.

De slachtoffers werden overgebracht naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden. Uiteindelijk bleek dat de vrouw letsel aan haar knie had opgelopen. De oorzaak is tot op heden niet duidelijk. De politie roep getuige(n) op zich te melden aan bureau Woerden of te bellen naar 0900 88 44.