Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Amsterdam, 8 april 2003

UP-TO-DATE INFORMATIE VOOR REISAGENTEN...
NIEUW: WWW.GARUDA-INDONESIA.NL/AGENTEN

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, heeft een afgesloten gedeelte van haar website speciaal gereserveerd voor ANVR reisagenten. Wie zich op www.garuda-indonesia.nl/agenten aanmeldt, kan met een persoonlijke inlogcode de agentenpagina's raadplegen. Vluchtschema's, bagagerichtlijnen, regels voor het reizen met baby's en de procedure voor het boeken van speciale maaltijden... Alle informatie direct online beschikbaar!

Agentenpagina's
De inschrijfprocedure is simpel: wie online het aanmeldingsformulier invult krijgt een inlogcode toegewezen en kan daarmee de agentenpagina's inzien. Hoe zat het ook alweer met het herbevestigen van tickets, luchthavenbelasting in Indonesië, het aanvragen van VISA en wat zijn de contact telefoonnummers? In plaats van één exemplaar van het service handboek per reisbureau, kunnen nu meerdere reisagenten tegelijkertijd de gewenste informatie opzoeken!

Service handboek nu online
"Via onze nieuwe agentenpagina's is zowel het service handboek als het laatste nieuws direct beschikbaar. In plaats van de handboeken te versturen hebben we ervoor gekozen deze op het internet te zetten. Wie het op prijs stelt kan natuurlijk alsnog een (ouderwets) printexemplaar aanvragen." aldus Tonny Ali, Sales Manager Benelux van Garuda Indonesia.

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië met meerdere rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Indonesië. De luchtvaart-maatschappij beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400 en Airbus 330-300, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Informatie over de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl of bel voor reserveringen 020 5502640.