Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 8 april 2003.

9 bekeuringen bij verkeerscontrole

TILBURG - Gistermiddag hebben agenten een verkeerscontrole gehouden aan de Stappegoorweg. Er werden 15 auto`s aan de kant gezet en 9 automobilisten gingen op de bon omdat ze de gordel niet aan hadden.

10 bekeuringen bij snelheidscontrole

GOIRLE - Aan het van Hogendorpplein heeft de politie van leijdal gisteravond een snelheidscontrole gehouden Er gingen 8 weggebruikers, waaronder twee bromfietsers op de bon. De bromfietsers rede 49 en 67 kilometer per uur. Bij de automobilisten was de hoogst gemeten snelheid 75 kilometer per uur. Op het Van Hogendorpplein mag je maximaal 50 kilometer per uur rijden.

Tilburgse bejaarde van tas beroofd

TILBURG - Aan de Oerlesestraat heeft een nog onbekende man een 78-jarige Tilburgse vrouw van haar tas beroofd. Dat gebeurde tussen gistermiddag vier uur en halfvijf. De dader rukte de tas van de vrouw uit haar handen. Daarin zaten boodschappen die de vrouw kort daarvoor aan de Korvelseweg had gehaald en een portemonnee. De inhoud van de portemonnee is niet bekend.

Winkeldiefje

TILBURG - Aan de Heuvelstraat hebben agenten gistermiddag rond tien voor halfzes een 17-jarig meisje uit Oegstgeest aangehouden Zij werd door beveiligingspersoneel van een warenhuis betrapt bij de diefstal van kleding en schoenen. Na haar aanhouding blijkt het meisje nog tal van andere goederen bij zich te hebben die van diefstal afkomstig zijn. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

Bron: Carel Bouman