Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum verzending: 8 april 2003

image0021.gif

Cosyco IT Solutions gaat samenwerking aan met Intrusion Inc. en Check Point Software Technologies Ltd

Value Added Distributeur Cosyco IT Solutions, met vestigingen in Nederland (Eindhoven) en België (Vilvoorde) en actief op de Benelux markt heeft een distributiecontract afgesloten met Intrusion Inc. en Check Point Software Technologies Ltd.

Security software en appliances

Intrusion Inc. (www.intrusion.com) is één van de leidende aanbieders van enterprise oplossingen op het gebied van security software en appliances. De oplossingen bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om kritische informatie te beschermen via het detecteren, analyseren en antwoorden op netwerk- en host-based aanvallen. De voornaamste producten van Intrusion Inc. zijn enerzijds de Intrusion Detection Software oplossingen en aplliances en anderzijds de Firewall appliances.

Partnership met Check Point

Voor deze Firewall appliances heeft Intrusion Inc. een partnership afgesloten met Check Point Software Technologies Ltd (www.checkpoint.com). De Firewall appliances van Intrusion Inc. zijn voorzien van de Check Point VPN/Firewall-1 software. Check Point Software Technologies Ltd is de wereldwijde leider op het gebied van internetbeveiliging en marktleider op het gebied van zowel firewall als VPN oplossingen.

Over Cosyco IT Solutions

Cosyco IT Solutions, opgericht in 1981, is een value added distributeur van high-end software producten en services, die haar partners in de business-to-business omgeving in de gehele Benelux bevoorraadt. Cosyco levert hard- en software oplossingen alsmede services voor IT Security, Host Connectivity, Enterprise Application Integration en Desktop Management. Specialisme in deze technologie stelt Cosyco in staat om bedrijven in het gehele proces van evaluatie, installatie en implementatie te begeleiden. Daarmee is Cosyco een unieke partner voor haar resellers en hun eindgebruikers.

Einde persbericht

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Astrid van den Berg, Marketing Manager, tel. 040-2333555, e-mail astrid.vandenberg@cosyco.com.