Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nijmegen, april 2003

Nieuwe service via internet

Vragen over reïntegratie? Helpdeskreintegratie.com.

Voor iedereen die op zoek is naar informatie over reïntegratie is er sinds kort de Helpdesk Reïntegratie. Via www.helpdeskreintegratie.com kunnen werkgevers, P&O-medewerkers en casemanagers, maar ook werkzoekenden en werknemers gratis hun vraag stellen. Een deskundige redactie zorgt ervoor dat de vraag binnen twee werkdagen beantwoord wordt.

De Helpdesk Reïntegratie geeft antwoord op algemene vragen over (aspecten van) reïntegratie. Hierbij valt te denken aan informatie over subsidies, de rechten en plichten van werkgever en werknemer, veranderingen in wet- en regelgeving en de mogelijkheden voor ondersteunende dienstverlening. Vragen komen via e-mail binnen bij een deskundige redactie. Binnen twee werkdagen ontvangt de vragensteller per telefoon of e-mail antwoord. Alle vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Veelvoorkomende vragen zullen, geanonimiseerd, op de site worden weergegeven.

Redactie
De Helpdesk Reïntegratie is een initiatief van BMG Reïntegratie en Relan Werk. De redactie van de helpdesk wordt gevormd door Ravestein & Zwart bedrijfscommunicatie, een gespecialiseerd communicatiebureau op het terrein van arbeidsmarkt, sociale zekerheid en reïntegratie.


* * *


Ingezonden persbericht