Gemeente Westerveld

8-4-2003
Werkzaamheden Meerkamp-West in Havelte

Op 7 april start het bouwrijp maken van het terrein van het nieuwbouwplan Meerkamp-West. De werkzaamheden kunnen overlast tot gevolg hebben, veroorzaakt door graafwerkzaamheden en het af- en aanrijden van het bouwverkeer. Om de bestaande straten te ontzien, wordt er een tijdelijke weg aangelegd. Deze weg is speciaal bestemd voor het bouwverkeer en loopt vanaf de Nieuwe Ruiterweg naar de bouwlocatie.

Op korte termijn wordt het nieuwbouwplan Meerkamp-West in Havelte uitgebreid met 29 woningen. Het betreft fase 2A van het totale uitbreidingsplan.

Om het terrein geschikt te maken voor woningbouw, moet de locatie eerst bouwrijp worden gemaakt. De werkzaamheden voor het bouwrijp maken bestaat in hoofdlijnen uit grondwerk, aanleg van (bouw)wegen en de aanleg van riolerings- en drainagesystemen. Om de bestaande straten in het plan Meerkamp-West (Korenbloemweg, Boterbloemweg, Klaproosweg en Weegbreeweg) te ontzien, is besloten een tijdelijke bouwweg aan te leggen vanaf de Nieuwe Ruiterweg naar de bouwlocatie. De bestaande straten worden voor het bouwverkeer gesloten verklaard.

Het is de bedoeling dat de werkzaamheden beginnen vanaf 7 april. Aannemer van het werk is Roelofs Wegenbouw B.V. uit Den Ham. Naar verwachting zijn de werkzaamheden medio juni 2003 gereed. Uiteraard ontkomen wij er niet aan, dat de werkzaamheden enige overlast tot gevolg kunnen hebben. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor vragen en opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente: de heer Edwin Vranken van de cluster Inrichting Openbare Ruimte, tel.nr.: (0521) 349 319 of (06) 27 181 038, e-mail e.vranken@gemeentewesterveld.nl