Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 8-04-2003 Dagelijks persbericht district Maasland

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

Maandagavond is op de A50 ter hoogte van Oss een 62-jarige automobilist uit Best aangehouden voor het rijden onder invloed. De man had ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. De automobilist kreeg een rijverbod van acht uur. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.


--- ---

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Molenstraat in Oss een 21-jarige bromfietser uit Veghel aangehouden voor het rijden onder invloed. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van twee uur.

BEDRIJFSINBRAAK, Megen

Maandagnacht kreeg de politie de melding dat er zich bij een bedrijf aan de Noord Zuid in Megen een verdacht persoon ophield. Ter plaatse zagen agenten een man binnen staan. De toegangsdeur was vernield. De man, een 29-jarige inwoner van Dronten, is overgebracht naar het politiebureau in Oss.

BOUWKEET IN BRAND, Ravenstein

Maandagavond rond 19.15u brak er brand uit in een bouwkeet aan de Maasdijk in Ravenstein. De brandweer kon niet voorkomen dat de bouwkeet in de brand verloren ging. Over een mogelijke oorzaak van de brand is nog niets bekend.

GORDELCONTROLE, Heesch

Maandag tussen 15.15u en 17.15u zijn tijdens een gordelcontrole op de Cereslaan in Heesch in totaal 23 personen bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

SNELHEIDSCONTROLE, Heesch

Maandagmiddag zijn tijdens een radarsnelheidscontrole op de Nistelrodeseweg in Heesch in totaal 225 snelheidsovertredingen geconstateerd. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 km/h.

PREVENTIEPROJECT `NIETS ERIN, NIETS ERUIT`, Oss

Maandagavond tussen 19.00u en 21.00u is er een preventieproject `niets erin, niets eruit` gehouden op het industrieterrein De Ruwaard. Er zijn in totaal 126 auto`s gecontroleerd en voorzien van een preventiebriefje. Bij 62 auto`s bleken er waardevolle spullen in het zicht te liggen. Met name autoradio`s, telefoons en portemonnees maar ook (geopende) aktetassen, jassen en damestassen. Geen gelegenheid, geen dief!