Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 8-04-2003 Dagelijks persbericht district Den Bosch

VERDACHTE AUTOINBRAAK AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Maandagnacht rond 00.30u is op de Bokkelaren in `s-Hertogenbosch een 21-jarige man uit Rosmalen aangehouden op verdenking van inbraak in vier daar geparkeerd staande auto`s. Surveillerende agenten zagen de man wegrennen bij een auto. De bedrading van de auto hing los. Na een korte achtervolging kon de man worden aangehouden. Een mogelijke tweede verdachte wist te ontkomen.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is op de Markt in `s-Hertogenbosch een 25-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De Bosschenaar had een kledingstuk uit de winkel meegenomen zonder deze te betalen. De man is aangehouden en heeft van de winkel een winkelontzegging ontvangen.


--- ---

Maandagmiddag is op de Markt in `s-Hertogenbosch een 28-jarige man uit Zaltbommel aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De man had verschillende artikelen in zijn tas gestopt en had de winkel verlaten zonder te betalen. Met behulp van getuigen kon de man ter hoogte van de Stationstunnel worden aangehouden.


--- ---

Maandagmiddag is op de Vogelstraat in `s-Hertogenbosch een 33-jarige man uit Zaltbommel aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De man had voor 24, 26 Euro aan artikelen meegenomen zonder te betalen. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een boete van 115 Euro.

JONGETJE GEWOND BIJ AANRIJDING, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag rond 17.30u is op de Citadellaan in `s-Hertogenbosch een 8-jarig jongen uit deze plaats gewond geraakt. Een 25-jarige automobiliste uit `s-Hertogenbosch reed op de Citadellaan in de richting van de Van de Weeghensingel toen het jongetje plotseling vanachter een auto de weg overstak. De vrouw kon het jongetje niet meer ontwijken. Het slachtoffertje is met een gebroken been en een gekneusde arm overgebracht naar het ziekenhuis.

BRAND IN WONING, Drunen

Maandagavond is in een woning aan het Mexicoplein in Drunen brand uitgebroken. De brandweer kon de brand blussen. De brand is vermoedelijk ontstaan door een kortsluiting in een elektrisch apparaat. Er raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

SNELHEIDSCONTROLE, Rosmalen

Maandagmiddag tussen 13.30u en 14.30u zijn tijdens een snelheidscontrole op de Kruisstraat in Rosmalen in totaal zeven automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/h daar waar maximaal 50 km/h is toegestaan.

AANRIJDING MET LETSEL, Rosmalen

Dinsdagochtend is op de kruising van de Dorpsstraat met de Burgemeester Woltersstraat in Rosmalen een 17-jarige bromfietser uit deze plaats gewond geraakt. Een 25-jarige automobiliste uit Rosmalen reed over de Dorpsstraat en sloeg op het kruispunt linksaf. De bromfietser reed op de zelfde weg in tegenovergestelde richting en kreeg vermoedelijk geen voorrang op het vernoemd kruispunt. De jongen is met een gebroken pols overgebracht naar het ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.