Dienstenbond CNV

Uitslag stemming CAO Reprografisch bedrijf
07-04-2003

Unaniem (100% van de ontvangen reacties) hebben de leden van de CNV Dienstenbond het bereikte onderhandelingsresultaat over de CAO voor Reprografisch bedrijf 2003-2004 goedgekeurd. Dit betekent dat dit akkoord in werking treedt zodra de formele ondertekening van alle partijen plaatsvindt.

Een herhaald beroep op u
Gelukkig mogen we vaststellen dat het door ons bereikte akkoord uw steun heeft. Dat betekent echter niet dat alles vanzelf gaat, dat het vanzelfsprekend is dat de vakorganisaties het wel regelen. Binnen en buiten de branche is het economische landschap de afgelopen tijd ingrijpend gewijzigd, de sociaal-economische omstandigheden veranderen mee. Het is van groot belang dat u zich medeverantwoordelijk voelt bij onze activiteiten, dat u betrokken blijft, inbreng levert, meehelpt om uw vakorganisatie sterk te houden.

Zijn uw collega's al lid?
Ook uw niet-georganiseerde collegas hebben belang bij de afspraken die wij maken, maar ze betalen niet mee. Ze hebben ook geen rechtstreekse invloed, evenmin kunnen ze terugvallen op hulp van vakbondsbestuurders en juristen. Spreek die collegas aan, wijs hen op nut en voordelen van het lidmaatschap. Meer leden betekent meer invloed, in uw aller belang.
Word nu lid!
Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket

Vragen?
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de bestuurder Ahmed Kansouh, tel: (010)2651111.