Dienstenbond CNV

Reorganisatie Euro Shoe
07-04-2003

Vorige week bent u door uw werkgever geïnformeerd over de voorgenomen sluiting van het magazijn te Zwanenburg. De CNV Dienstenbond is inmiddels ook door de werkgever op de hoogte gebracht van de plannen die er liggen. Voor vrijdag 4 april 2003 hebben wij een afspraak gemaakt met de directie van Euro Shoe om een nadere toelichting te krijgen op deze plannen.

Euro Shoe heeft ook aangegeven een sociaal plan met de bonden te willen afspreken om zo de negatieve personele gevolgen van het voorgenomen besluit tot sluiting zoveel mogelijk te verzachten. Wij zullen ons natuurlijk inzetten om een goed sociaal plan voor u af te spreken. Eerst moet natuurlijk vaststaan dat de sluiting noodzakelijk is en dat andere opties niet realistisch zijn.

Na het gesprek van 4 april hopen wij u verder te kunnen informeren. We zullen daarvoor op korte termijn een ledenbijeenkomst organiseren. Volgende week hoort u van ons waar en wanneer. Op deze bijeenkomst zullen we bespreken wat de stand van zaken is en hoe de procedure verder zal zijn. Daarbij is uw inbreng natuurlijk absoluut van belang. Het zijn immers uw belangen die wij behartigen. Dus kom op de ledenbijeenkomst en geef aan wat u verwacht en geregeld zou willen zien.

Zijn uw collega's al lid?
Overtuig ook uw collega's van het belang van het lidmaatschap. Ook zij zijn ditmaal welkom op de ledenbijeenkomst. Als het echter tot een Sociaal Plan komt zijn het alleen de leden die kunnen bepalen of de afspraken akkoord zijn. Niet-leden staan dan aan de zijlijn. En natuurlijk bieden wij onze leden nog een aantal aanvullende zaken (rechtsbijstand en financieel advies bijvoorbeeld). Word nu lid!
Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met bestuurder Neoletta Poelgeest, tel: (035)6460580.