EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

Persbericht

EVO start per half april met EVO Hogeschool

EVO, de logistieke belangenbehartiger, vraagbaak, opleider en adviseur van ondernemend Nederland start in april met de EVO Hogeschool. EVO Hogeschool biedt diverse logistieke opleidingen aan op hbo-niveau. De opleiding Manager Customs & Trade Affairs (voor belasting- en douane-adviseurs en managers die zich bezighouden met in- en uitvoer en die veelvuldig contacten onderhouden met het bedrijfsleven) is erkend door de Stichting Post-Hbo Nederland. Voor de opleiding Logistiek Management verwacht EVO in de loop van 2003 erkenning te verkrijgen.

Post-hbo-opleidingen, masterclasses en seminars

EVO Hogeschool biedt een groot aantal opleidingen voor (aankomend) logistici, waaronder Manager Customs & Trade Affairs, Logistiek Management en Productie- en Voorraadmanagement. EVO Hogeschool organiseert daarnaast geregeld masterclasses die ook afzonderlijk zijn te volgen, en een serie seminars rond competentiemanagement. Deze zijn ook bedoeld voor diegenen die functioneren op hbo-werk- en denkniveau en die hun specifieke vaardigheden verder willen ontwikkelen.

Hoewel EVO Hogeschool nog jong is, steunt zij op de jarenlange ervaring van EVO-opleidingen en van externe docenten en ontwikkelaars op het gebied van didactiek, logistiek en algemeen management.

Logistiek op strategisch niveau

De start van EVO Hogeschool markeert de definitieve doorbraak van het logistieke domein naar het strategische niveau. Logistiek op strategisch niveau vergt integratie, in- en afstemming met verschillende bedrijfsprocessen en vraagt dus ook om meer dan alleen kennis van logistieke concepten en methoden. EVO Hogeschool heeft daarom hoogwaardige programma's voor de top van bedrijfsleven en organisaties, met hbo-werk- en denkniveau als vertrekpunt.