Productschap Wijn

Nieuws

Anneke Tot-PR gaat online

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 4 april 2003

ANNEKE TOT-PR GAAT ONLINE

Vaknieuws en evenementen van onze wijnklanten op www.totpr.nl

Vanaf nu is Anneke TOT-PR online! Op onze internetsite vindt u alles over ons bureau en onze klanten; nieuws, achtergrondinformatie en evenementen die voor hen worden georganiseerd. Zet www.totpr.nl tussen uw favorieten!

Alle informatie op www.totpr.nl
Als u wilt weten welke evenementen Anneke TOT-PR organiseert in opdracht van haar klanten, dan kunt u voortaan ook www.totpr.nl raadplegen. Onder het kopje actualiteiten treft u de evenementenagenda aan. Ook kunt u onder actualiteiten het laatste nieuws vinden over de klanten, zoals oogstgegevens van een wijngebied en activiteitenprogrammas.
Naast deze actuele informatie kunt u van een aantal klanten achtergrondinformatie opvragen in een handig pdf-formaat. Dit formaat kunt u gemakkelijk opslaan of afdrukken. Zo staat er bijvoorbeeld bij Roussillon wijnen een algemeen informatiedossier over dit wijngebied.

10 jaar Anneke TOT-PR!
Afgelopen woensdag 2 april was Anneke TOT het stralende middelpunt. Want het is alweer 10 jaar geleden dat Anneke de grote stap nam om een eigen PR bureau te beginnen. En met succes! Met ruime ervaring in communicatie en PR en met een bijzondere specialisatie in de dranken- en levensmiddelenbranche hebben vele klanten, zowel uit binnen- als buitenland, sinds 1993 van haar expertise gebruik gemaakt. En natuurlijk gaat Anneke TOT-PR door, op naar de volgende 10 jaar!