Ingezonden persbericht

VIPPEN is Alive

Vippen: een nieuwe dienst in Nederland

ROOSENDAAL, 20030326 -- VIP Solutions introduceert sinds 10 maart Vippen. Vippen is communiceren via breedband internet met synchroon beeld en geluid. Voor communiceren met beeld en geluid heeft een gebruiker, naast de software, een webcam en een headset nodig. Daarom komt VIP Solutions met een introductie actie! Elk nieuw Vippen abonnee ontvangt bij zijn abonnement een gratis webcam en headset. Wie nu abonnee wordt, zal ondervinden dat Vippen leuk, makkelijk, gebruiksvriendelijk, zeer voordelig is (geen telefoontikken)en meerdere communicatiemogelijkheden biedt, Des te meer redenen om nu te gaan Vippen! Via www.totziens.nl kan iedereen zich abonneren en meedoen aan deze geweldige actie.

Vippen voor het bedrijfsleven
Vippen is zeer aantrekkelijk voor het bedrijfsleven. Het product is ideaal voor bedrijven die thuiswerkers in dienst hebben of die regelmatig nationaal en internationaal telefonisch contact hebben.

Commercieel directeur Peter de Vroed vertelt:"een aantal mensen die bij ons werken wonen minimaal 130 km van het hoofdkantoor in Roosendaal, het scheelt ons bedrijf gigantisch in de kosten omdat de mensen thuis kunnen werken en toch met elkaar persoonlijk de zaken kunnen overleggen via Vippen. Hierdoor worden er minder kilometers gereden wat veel tijd en geld oplevert". Voor bedrijven die hun personeel laten thuiswerken is Vippen dus een fantastische oplossing.

Op dit moment kan er één computer, in een netwerk, worden ingericht om te kunnen Vippen.

Zo is een groente en fruit handel van twee Nederlandse compagnons zeer tevreden over het gebruik van Vippen. De twee compagnons wisselen elkaar af op de Filippijnen. Alleen al aan belverkeer kost het hun 15.000 euro per jaar. Met Vippen kost het niet meer dan 120 euro per jaar. Daarnaast levert hun bedrijf groente en fruit in heel Azië. Het komt voor dat men suggereert dat het fruit rot aan komt met Vippen kunnen zij direct live met hun afnemers controleren of dit daadwerkelijk zo is.

Onlangs heeft VIP Solutions een werknemer van een oliemaatschappij gesproken, die Vippen heeft gezien. Hij gaf aan dat hij gemiddeld drie video conferenties per week uitvoert voor een bedrag van 300 euro per uur. Volgens zijn zeggen is de kwaliteit van Vippen vele malen beter en duidelijk goedkoper.

Toekomst Vippen
VIP Solutions houdt zich intensief bezig met het uitbreiden van haar communicatiediensten binnen Vippen. Binnenkort zal het antwoordapparaat geheel geavanceerd in versie 1.1 in de markt worden gebracht. Iedere Vip gebruiker krijgt automatisch bij het inloggen, beschikking over de nieuwe update.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een volledige oplossing om te Vippen via netwerken met meerder computers, waarin de veiligheid volledig wordt gewaarborgd.



Ingezonden persbericht