Ingezonden persbericht

Bierbrouwerij Kasparus brouwt oranje bier voor Koninginnedag

ALMERE, 20030408 -- Bierbrouwerij Kasparus / speciaal Oranje bier / Kasparus van Oranje / ontwikkeld en gebrouwen voor Koninginnedag / groot succes / nog slechts ca. 1.000 liter beschikbaar / zie voor meer info het volledige persbericht

Speciaal gebrouwen feestbier
Bierbrouwerij Kasparus uit Nagele brengt een nieuw bier op de markt, speciaal ontwikkeld en gebrouwen voor Koninginnedag. Na jaren van ervaring in het ontwikkelen van eigen receptuur en in het brouwen van bijzondere bieren vond de brouwer het tijd voor een gewaagde en feestelijke uitstap: 'Kasparus van Oranje'! Het resultaat is een subtiel oranje gekleurd bier voor het echte oranjegevoel op onze nationale feestdag. Het alcoholpercentage bedraagt 5% en ervaren proevers herkennen de smaak van verfrissend witbier.

Bestellen
Wegens overweldigende belangstelling is er dit jaar nog slechts ca.1.000 liter Kasparus van Oranje beschikbaar. Mocht u interesse hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen met de heer K. Katuin van Bierbrouwerij Kasparus op telefoonnummer 0527-653 072. Op=op!

Volgend jaar?
Wegens het grote succes weet de bierbrouwer wel dat hij in 2004 opnieuw Kasparus van Oranje gaat brouwen. GeĂŻnteresseerden kunnen hun bestelling voor volgend jaar nu al plaatsen!



Ingezonden persbericht