Ingezonden persbericht

ICT bedrijf ontwikkelt Windows computer die niet vastloopt

ROTTERDAM, 20030408 -- Dutch Network Engineers BV heeft een computer ontwikkeld die niet kan 'crashen'. Deze pc loopt zowel hardwarematig als softwarematig niet meer vast en lost zo de grootste ergernis op bij de (eind)gebruiker.

De ingenieurs van het bedrijf hebben hun jarenlange ervaring met Windows besturingssystemen en hardware ervaring van de zogenaamde "A-merk" leveranciers gebruikt om de hardware en software zo op elkaar af te stemmen en aan te passen dat vastlopen niet meer mogelijk is. Het systeem werkt zowel met Win2000 Pro als met Windows XP Pro. De pc is geluidsarm gemaakt waardoor deze geen ruis geeft in stille ruimtes. De prijzen van de nimmer falende pc zijn vergelijkbaar met systemen met dezelfde configuraties.

Sinds 1996 is Dutch Network Engineers actief met het ondernemen van ICT diensten. De ingenieurs hebben ervaring opgedaan met jarenlang advies, onderhoud en support, projectleiding en interim management in binnen en buitenland. Bedrijven die de diensten afnemen zijn o.a.: UPC, K&T Rotterdam, Procter&Gamble (Brussel, Belgie), Volvo IT (Gent, Belgie), Ministry of Economics (Engeland), Siemens Nederland en Shell Pernis. Momenteel richt het bedrijf zich voornamelijk op het MKB segment zonder hierbij een specifieke branche te hebben uitgekozen.