LAD

Nieuws

Vervolgoverleg LAD en LHV over CAO voor hid/has

Al in eerdere onderhandelingen waren LAD en LHV het eens geworden over de vorm van de regeling voor de hid/ha, namelijk een CAO. Reden hiervoor is de afdwingbaarheid van arbeidsvoorwaarden en de rechtszekerheid voor de hid/ha.

Streven naar overeenstemming
Hoewel het overleg constructief was, blijven er nog een aantal punten over waarover flink zal moeten worden gediscussieerd, voordat overeenstemming kan worden bereikt. Dit betreft het aantal vakantiedagen, het salarisniveau en (on)kostenvergoedingen. Ook de uitwerking van de arbeidsduur is nog een punt van discussie. LAD en LHV houden echter rekening met elkaars uitgangspunten en gaan er dan ook van uit hier tijdens komende onderhandelingen oplossingen voor te vinden.

Nieuw overleg op 17 april
LAD en LHV zullen op 17 april verder praten over de CAO voor de hid/has. Uiteraard houden wij u via deze site op de hoogte!

Hid/has: geef uw mening!
Hid/has die lid zijn van de LAD, kunnen via het onderdeel Ledeninformatie van het besloten gedeelte hun wensen of ideeën over de CAO voor de hid/has doorgeven. Bent u hid/ha, maar nog geen LAD-lid? Kies dan nu voor het LAD-lidmaatschap!