Ingezonden persbericht

Open dag voor kitesurfend Nederland

We zien u graag op het strand

BROUWERSDAM, 20030325 -- Het nieuwe watersportseizoen gaat weer van start in Nederland. Overal zie je ze weer op het water: de kitesurfers (ze surfen op het water met hun grote vliegers). Onze kitesurfschool wil dit nieuwe seizoen graag inleiden met OPEN DAGEN tijdens het PAASWEEKEINDE op 19 & 20 APRIL. Locatie: Noordzeestrand Brouwersdam. De open dagen zijn bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in de kitesurfsport: kiteboarders, toekomstige kiteboarders, nieuwsgierigen, jong en oud, er is voor ieder wat wils.

Er zijn demonstratieteams aanwezig en ervaren instructeurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden: Wat is kitesurfen? Hoe kan ik het leren? Wat voor materiaal heb ik nodig? Welke vaareigenschappen heeft het nieuwste materiaal? En ga zo maar door...….

De locatie op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam is de ideale plaats voor onze nieuwe kiteboardschool. We hebben drie seizoenen leservaring in binnen- en buitenland. Doordat het strand onze backyard is, zijn begeleiding en feedback onze kern. De school werkt met meerdere erkenningen.

Voor info www.kitesurf-events.nl of bel 06-47500584



Ingezonden persbericht