T-MOBILE


Den Haag, 26 maart 2003

T-Mobile maakt de TMF Awards nog spannender

De TMF Awards die op 19 april in Ahoy, Rotterdam worden uitgereikt zijn al lang uitverkocht. T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, is hoofdsponsor van de TMF Awards. De laatste kaarten voor de uitreiking zijn te winnen via een speciale SMS-wedstrijd van T-Mobile. De vragen zijn te vinden op www.tmfawards.nl. Tot en met 30 maart worden elke dag 6 keer 2 kaartjes weggegeven. T-Mobile heeft speciale diensten ontwikkeld voor de fans van de TMF Awards, zodat zij niets hoeven te missen en de TMF Awards volledig kunnen meebeleven.

Zo kunnen fotos van de VJs Virtual Sita, Mental Theo en Jeroen Post worden verstuurd via MMS of als e-card. Op de website komt een fotoalbum met fotos van de TMF Awards die verstuurd kunnen worden.

T-Mobile klanten kunnen beltonen van de TMF Nominees van nu en de afgelopen jaren downloaden. Wie nog geen T-Mobile klant is, kan de beltonen bestellen via T-Mobile voice op 0900 1505. Ook kunnen voicemailbegroetingen of voicecards worden besteld van de favoriete TMF-held.

Breaking news
Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, kan kiezen voor de SMS Informatiedienst. Men ontvangt dan het laatste breaking news per SMS. Abonnees krijgen gegarandeerd als eerste te horen welke artiesten er komen optreden. Aanmelden kan door een SMS te sturen naar 2TMF (2863) met de tekst: AWARDS ON. De klant ontvangt maximaal 1 SMSje per dag. Het abonnement stopt automatisch op 21 april. Deze dienst is gratis voor T-Mobile klanten. Klanten van andere mobiele operators betalen EUR 0,10 per ontvangen bericht. Afmelden voor de dienst kan door een SMS te sturen met de tekstAWARDS OFF naar 2TMF (2863) Meer informatie op www.tmfawards.nl.

T-Mobile in Nederland
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 1,5 miljoen klanten (februari 2003). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile Netherlands is partner in sport van NOC-NSF en ondersteunt daarmee het Nederlands Olympisch Team op weg naar de Olympische Zomerspelen in Athene. Daarnaast is T-Mobile Netherlands hoofdsponsor van de TMF Awards en sponsor van de Nederlandse concerten van de Rolling Stones Forty Licks Tour 2003.

T-Mobile International (Deutsche Telekom) is een van de grootste internationale aanbieders van mobiele communicatie. Op dit moment maken wereldwijd bijna 82 miljoen klanten gebruik van de mobiele diensten van Deutsche Telekom en T-Mobile International.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Henny van der Heiden
Directeur Corporate Communicatie
Vast: 06 1409 5376
Mobiel: 06 2409 5376
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site : www.t-mobile.nl

26 mrt 03 11:08