AutoRai

28-3-2003

Chrysler PT Cruiser wordt Ooito in Land van Ooit

Op zaterdag 19 april opent Het Land van Ooit haar grenzen voor het vijftiende seizoen. Om dit derde lustrum luister bij te zetten, organiseert het attractiepark in Drunen tal van bijzondere activiteiten voor jong en oud.

De divisie Chrysler, Jeep & Dodge van DaimlerChrysler Nederland stelt tot en met eind oktober een Chrysler PT Cruiser ter beschikking aan het Land van Ooit, die zal fungeren als Ooitse Taxi.

We hebben heel bewust gekozen voor een PT Cruiser, met zijn retro-uiterlijk past deze perfect bij de uitstraling van ons park. We zijn zeer verheugd dat Chrysler hieraan medewerking verleent, vertelt Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit, Judith van Loon. Een van onze lakeien rijdt de komende maanden met de PT Cruiser heel Nederland en België door om winnaars van prijsvragen en eventueel zieke kinderen thuis op te halen en naar het Land van Ooit te brengen. Zo bezorgen we kinderen een geweldige dag, een sprookje dat thuis al begint.

De PT Cruiser is uitbundig bestickerd en is onmiskenbaar een echte Ooito van Het Land van Ooit. De komende tijd start een uitgebreide campagne in clubbladen en tijdschriften, waarin de PT Cruiser een prominente rol speelt.