Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-04-03

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 19 april
Radio 2 ­ 16.00 uur

Hadassah presenteert gevarieerd tros muziekcafÉ

Zaterdagmiddag 19 april presenteert Hadassah de Boer een nieuwe aflevering van TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. Aanstaande zaterdag ontvangt Hadassah de volgende gasten:

De Amsterdam Klezmer Band maakt al sinds 1996 feestelijke dansmuziek. De huidige samenwerking met Bob Fosko (De Raggende Mannen en De Gorelev), heeft een spetterend mini-album opgeleverd. Een aantal nummers komen ze zaterdag live spelen bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Ook het muzikale duo Some laat van zich horen. Zij zullen in elk geval hun anti-oorlogslied 'I Try' zingen.

Verder komt Sasja Brouwers langs in TROS MUZIEKCAFÉ. Sasja deed met het lied 'Rauw' tijdens het Nationaal Songfestival een poging om ons land te mogen vertegenwoordigen in Riga. Helaas won het lied niet, maar de veelzijdige Sasja Brouwers blijft druk bezig. Zij schitterde in Cyrano, de musical en de Late Night Show van Peter Jan Rens en bracht zelf het album 'Jong en mooi' uit.

Tevens zijn Jeroen van Helsdingen en zangeres K-Bee met hun band in TROS MUZIEKCAFÉ te gast. Ze spelen nummers van hun gloednieuwe cd 'We Welcome You'.

Ook deze week praat Hadassah met een sportgast en wordt er een uittip voor de eerste paasdag gegeven.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.trosradio2.nl.