Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 5-05-2003 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTEN VERNIELING AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie Bosschenaren, 17, 17 en 19 jaar oud, aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van een vernieling aan een auto die geparkeerd stond aan de Van der Does van de Willeboissingel in hun woonplaats. Op de auto was een kras gezet. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

MAN BEROOFD VAN ZIJN AUTO, Heusden

Twee onbekenden mannen hebben zondagmiddag omstreek 16.45 uur een 62-jarige inwoner van Veen beroofd van zijn personenauto. Het slachtoffer reed met zijn auto op de Parallelweg in Heusden. Vlak voor de kruising met de Polderweg voelt de bestuurder dat een andere auto achter tegen hem aan rijdt. Het slachtoffer stopt en stapt uit. Achter hem staat een auto met twee tot nog toe onbekende mannen. Eén van hen roept dat er niets aan de hand is. Het slachtoffer wil echter toch foto`s nemen van de eventuele schade aan zijn auto. Als hij de kofferbak van de auto opent ziet hij ineens één van de mannen in zijn auto stappen en er mee weg rijden in de richting van de Polderweg, linksaf richting (Oud)Heusden. De andere man rijdt vervolgens met de auto die tegen hem aangereden was, ook weg in dezelfde richting. De auto van het slachtoffer, betrof een lichtblauwe Mercedes, type 320 Sedan met het kenteken 66-JS-XX. De auto van de verdachten was grijs van kleur, vermoedelijk een auto van het merk Audi.

BELEDIGERS AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft zondagavond twee verdachten aangehouden inzake belediging. Op de Graafseweg in `s-Hertogenbosch vond een 46-jarige inwoner van Rosmalen het nodig zijn middelvinger op te steken naar een tweetal agenten die met hun auto stonden te wachten bij de verkeerslichten op de kruising met de Lagelandstraat.

Een 55-jarige Bosschenaar werd aangehouden in het Nachtegaalslaantje in zijn woonplaats. De man was zojuist bekeurd voor wildplassen en het voorhanden hebben van alcohol. Hij vond het vervolgens nodig de verbalisant te beledigen. Tegen beide verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

BROMFIETSER GEEFT VALSE NAAM OP, Heusden

De politie heeft zondagavond een 15-jarige inwoner van Heusden aangehouden op de kruising Breestraat/Burchtstraat in zijn woonplaats. Agenten zagen de jongen aankomen rijden met een bromfiets zonder helm op. Ze gaven hem een stopteken en wilde hem een bekeuring geven. Toen ze de bestuurder vroegen naar zijn naam gaf hij een valse naam op. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

BALDADIGE VERDACHTE AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft zondagnacht een 39-jarige inwoner van Oosterhout aangehouden. De man wordt er van verdacht op de Uilenburg in `s-Hertogenbosch een bootje dat in het water lag, losgemaakt te hebben. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

DRONKEN MANNEN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagochtend twee dronken mannen aangehouden op het Stationsplein in `s-Hertogenbosch. Tegen de mannen, een 31-jarige Rosmalenaar en een 30-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats wordt proces-verbaal opgemaakt.