Ingezonden persbericht

Amsterdamse vestigingen Skyworks weer op één lokatie

Benoeming twee nieuwe managers

BERKEL RODENRIJS, 20030527 -- Skyworks B.V. uit Berkel en Rodenrijs, leverancier van en marktleider in professioneel klim- en toegangsmateriaal, opent volgende maand een nieuwe, grotere vestiging in Amsterdam. Het gaat om een samenvoeging van de vestigingen in Amsterdam-West en Zuidoost. Het bedrijf benoemde tevens een tweetal nieuwe managers. Ron Sotthewes (42) is aangetrokken als area manager voor district Noordwest Nederland en Frank van Boven (30) is de nieuwe manager voor de vestiging van Skyworks in Amsterdam.

Vorig jaar werd de Amsterdamse vestiging gesplitst om, gezien de groei aan opdrachten, de bereikbaarheid in het werkgebied te optimaliseren en een snelle levering en service te kunnen blijven garanderen. "In de praktijk bleek dat een tweede vestiging geen daadwerkelijk toegevoegde waarde bleek op die aspecten," aldus Ruud Stiekema, algemeen directeur van Skyworks. Daarom is besloten de twee vestigingen weer te centraliseren op één vernieuwde en uitgebreide locatie in Amsterdam. "De voorkeur van onze relaties gaat meer uit naar een volledige presentatie van het totale Skyworksconcept op één locatie. Omdat de mogelijkheid zich voordeed om één van de twee Amsterdamse locaties aanzienlijk uit te breiden en te vernieuwen, hebben we de kans aangegrepen aan die wens te voldoen."

De nieuwe, grotere vestiging van Skyworks Amsterdam is gevestigd aan de Schepenbergweg 3 - 5 op het Industrieterrein Zuidoost. Op die locatie biedt Skyworks haar relaties een brede presentatie van haar assortiment van professioneel klim- en toegangsmateriaal, in alle varianten en maatvoeringen. Vanuit deze vestiging wordt de gehele regio Amsterdam bediend.

Nieuwe managers
Skyworks benoemde tevens een tweetal nieuwe managers. Ron Sotthewes (42) is benoemd tot area manager en Frank van Boven (30) is aangetrokken als vestigingsmanager in Amsterdam. Ron Sotthewes is verantwoordelijk voor Noordwest Nederland. Hiertoe behoren de Skyworks vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Sotthewes is verantwoordelijk voor het commerciële beleid, personeelsbeleid, financiële sturing, kwaliteit, logistiek, arbo en communicatie voor die vestigingen. Hij beschikt over een brede kennis en ervaring, opgedaan in diverse commerciële en leidinggevende functies op managementniveau. De nieuwe vestigingsmanager Frank van Boven deed ervaring op in een commercieel technische functie bij een internationaal opererende fabrikant van elektrotechnisch installatiemateriaal en als vestigingsmanager bij een nationaal werkende groothandel voor bouw- en industrie.

Open huis
De nieuwe vestiging wordt onder het motto 'Skyworks Vlaggetjesdag' op 5 juni a.s. officieel geopend. De opening wordt feestelijk gevierd met een Open Huis en Haringparty voor relaties en belangstellenden, van 15.30 tot 20.30 uur.

Skyworks
Skyworks B.V. is totaalleverancier en marktleider op het gebied van professioneel klim- en toegangsmateriaal. Het bedrijf werd in 1874 opgericht en is uitgegroeid tot een landelijk dekkende organisatie met 11 vestigingen verspreid over het hele land. Skyworks B.V. richt zich in zijn dienstverlening op verplaatsbaar klimmateriaal voor personen en hun gereedschap bij professionele afnemers. Het bedrijf vervaardigt, verhuurt en monteert aluminium ladders en trappen, rol- en vouwsteigers, gevelsteigers, regenschermen, aluminium loopvloeren, hangbruginstallaties, (schaar)hoogwerkers en permanente gevelonderhoudsinstallaties. Skyworks B.V. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en bedient schilders-, renovatie-, onderhouds-, bouw- en elektrotechnische bedrijven en aannemers. In totaal werken bij Skyworks B.V. 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. website: www.skyworks.nl



Ingezonden persbericht