Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 12-06-2003 3e persbericht van donderdag 12 juni 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man verdacht van mishandeling
Donderdag is een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij woensdag rond 18.00 uur in een winkel aan de Leenderweg een 33-jarige medewerker van die winkel heeft mishandeld. Hij sloeg hem met een telefoontoestel op en tegen het hoofd. Daarna wilde hij de kassa pakken en daarmee weggaan. De diefstal van de kassa kon voorkomen worden, hij verdween zonder kassa. De verdachte was een bekende van het personeel en een en ander zou te maken hebben met een zakelijk conflict. De verdachte is voor onderzoek de cel ingegaan. Het slachtoffer liep een gebroken neus en een hersenschudding op.

Eindhoven: Twee verdachten mishandeling aangehouden Op de Boschdijk zijn donderdag om 20.00 uur twee Eindhovenaren van 32 en 29 jaar oud aangehouden. Zij waren betrokken bij een vechtpartij waarbij een 34-jarige Eindhovenaar gewond raakte. Er zou geslagen zijn met een ijzeren staaf. De aanleiding van de vechtpartij is nog onbekend. De twee verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Beek en Donk: Bromfietser gewond
Een 26-jarige bromfietser uit Beek en Donk is woensdagmiddag rond 13.45 uur gewond geraakt bij een val op de Otterweg. Hij kwam ten val bij een wegversmalling toen een tegemoetkomende auto midden over de weg reed en vlakbij hem op hem inreed. De bromfietser stuurde naar rechts, raakte de stoeprand en viel. Hij raakte gewond aan zijn knie en had verschillende schaafwonden aan arm en been. De automobilist reed door. Hij reed in een zwarte auto, merk onbekend. De politie zoekt getuigen van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900 8844.