Belgacom

Wijzigingen in de Belgacom organisatie

12/06/2003

Didier Bellens, CEO van Belgacom, en Jean-Claude Vandenbosch, President van de Wireline Business Unit, hebben volgende wijzigingen aangekondigd in de organisatie van Belgacom.

Jacques Heynen neemt de leiding van de 'Enterprise Solutions Division' van Belgacom, in opvolging van Pascal Methens. Philippe Lemmens, tot heden aan het hoofd van Belgacom Skynet, volgt Jacques Heynen op aan het hoofd van de 'Consumer & Business Solutions'. Jacques Heynen en Philippe Lemmens rapporteren aan Jean-Claude Vandenbosch.

De 'Enterprise Solutions Division' verzorgt de betrekkingen met de bedrijven.

De divisie 'Consumer & Business Solutions' staat ten dienste van de residentiële klanten, de zelfstandigen en de kleine ondernemingen.

Bart Becks, tot heden 'Sales and Marketing Director' bij Belgacom Skynet, neemt de leiding van Belgacom Skynet. Hij rapporteert eveneens aan Jean-Claude Vandenbosch.

Aan William Mosseray, die nu reeds belast is met de leiding van het Horizon programma, wordt ook het Surf programma toevertrouwd. Die programma's zijn van essentieel belang voor de Belgacom Groep. Horizon moet de financiële gezondheid van de Groep verzekeren door kostenreductie en door het opzoeken van nieuwe inkomsten-bronnen. Het Surf-programma beoogt de optimalisering van de klantenservice van Belgacom.