Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Week van Waarden & Normen: CDA bezoekt Speeltuin Varkenoord

Van 12 tot en met 17 mei organiseert de CDA-fractie in samenwerking met het landelijke CDA, de CDA-fracties in de Stadsregio Rotterdam en de Rotterdamse deelgemeenten de Week van Waarden & Normen. Een week lang zal het CDA met verschillende mensen en organisaties in debat gaan over de waarden & normen die wij, met elkaar willen nastreven. Het CDA zoekt de mensen op: werkbezoeken, minidebatten en discussiebijeenkomsten met maatschappelijke organisaties, buurthuizen, sportcentra en onderwijsinstellingen staan op het programma.

Het Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW) heeft het CDA uitgenodigd aanwezig te zijn bij een themamiddag over waarden en normen in het buurt- en speeltuinwerk. In een discussie tussen begeleiders, ouders en betrokkenen zoeken zij naar een verdeling van verantwoordelijkheden bij de opvoeding en verzorging van kinderen. Maar natuurlijk zullen ook de kinderen zelf aan het woord komen.

De Kinderraden van Duimdrop discussiëren met elkaar en met de aanwezige CDA-politici uit de gemeenteraad en de deelgemeenteraad over thema s als pesten, pleinregels, enz.

Uiteraard is de media hierbij van harte uitgenodigd.

De themamiddag zal plaatsvinden van 15.00 - 17.00 uur

in het clubgebouw van Speeltuin Varkenoord,

aan de van Lieshoutstraat 20

in Rotterdam-IJsselmonde.

Rotterdam, 13 mei 2003

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het fractiesecretariaat van de Rotterdamse CDA-fractie, via cda@stadhuis.rotterdam.nl of 010 417 21 34

Het complete programma van de Week van Waarden en Normen kunt u vinden op de agenda op onze website www.cda.nl/rotterdam