LogicaCMG



Persuitnodiging


LogicaCMG TestFrame seminar:

Nieuwe ontwikkelingen in het testvak

Datum: donderdag 12 juni 2003, aanvang 12.00 uur.

Locatie: Golden Tulip Hotel Figi, Het Rond 2, Zeist.

Het thema van het seminar is: De economie stagneert, testen rendeert.

Door de stagnerende economie ligt de lat voor bedrijven hoger dan ooit. Om zakelijk de vereiste prestaties te kunnen leveren, worden hoge eisen gesteld aan onder andere de kwaliteit van de informatievoorziening: de juiste informatie, in de juiste vorm, op het juiste moment bij de juiste persoon. Testen biedt inzicht in de kwaliteit van de informatievoorziening, maar ook in de risico s en vitaliteit ervan. Het TestFrame seminar is bedoeld voor zowel IT-managers als testers en richt zich op de praktijk er worden concrete tools aangereikt die daadwerkelijk rendement opleveren.

Gastsprekers zijn onder andere test-goeroe Paul Gerrard (Systeme Evolutif) en trendwatcher Rob Creemers (TechnoTrends).

Tijdens het seminar wordt het boek Succesvol testmanagement: een integrale aanpak officieel geĂŻntroduceerd. De auteurs, Bob van de Burgt en Iris Pinkster, zijn als testmanager werkzaam bij LogicaCMG. Het boek is geschreven voor medewerkers die software testen, maar die nog onvoldoende ervaring hebben met het leiden van een testproject. Het boek is bedoeld om organisaties te helpen bij het succesvol managen van testprojecten. De auteurs beschrijven geen testmethode, maar wel het aansturen daarvan. Daarbij wordt inzicht geboden in risico s en de beheersing ervan.

U kunt zich aanmelden via: www.sterkwerk.nl/logicacmg. Op deze site vindt u ook PDF-documenten met het volledige seminarprogramma en de routebeschrijving.

Met vriendelijke groet, namens LogicaCMG,

Sterk Werk Communicatie