Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 10 juni 2003

VVV-KIOSK OP LANGE VOORHOUT

Informatiepunt tussen vrouwenbeelden

Tijdens de beeldententoonstelling die van 12 juni tot en met 7 september op het Lange Voorhout plaatsvindt, kan men in de VVV- kiosk niet alleen terecht voor alle informatie over de tentoonstelling, maar ook met betrekking tot algemene informatie over Den Haag en de beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.

De VVV-kiosk staat voor het Museum Het Paleis en is gedurende de tentoonstelling dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Naast inlichtingen over Den Haag Sculptuur 2003 wordt ook over andere culturele evenementen en algemene informatie verstrekt. Het informatiepunt staat in verbinding met het VVV kantoor, zodat er online reserveringen kunnen worden gemaakt voor onder andere hotels en de Royal Tour. De VVV-kiosk dient als verkooppunt van de catalogus en van dinsdag tot en met zondag om 12.00 uur als startpunt een rondleiding langs de sculpturen. Deze rondleidingen zijn ook te reserveren via de website van rondleidingen.net. Informatie over alle nevenactiviteiten en initiatieven in de directe omgeving, die aansluiten op de tentoonstelling, zijn beschikbaar bij de VVV-kiosk.

Voor de zesde maal organiseert Den Haag Sculptuur in de zomermaanden deze tentoonstelling die jaarlijks door meer dan 600.000 bezoekers wordt bezocht. Den Haag Marketing & Events heeft in samenwerking met Den Haag Sculptuur en hoofdsponsor Orange het initiatief genomen om een informatiepunt te vestigen op de locatie. Een service voor de bezoekers om hen te informeren en attenderen op de vele facetten en mogelijkheden die de tentoonstelling en Den Haag te bieden hebben. In de VVV-informatiekiosk zijn ook diverse Haagse artikelen te koop, waaronder DVD´s, video´s, ansichtkaarten en de Haagse ooievaar.

Voor informatie:

Den Haag Marketing & Events, Nassaulaan 25, 2514 JT Den Haag

Marianne van der Zalm, Pers & PR Nederland. Tel:070-361.88.20

m.vanderzalm@spdh.net


---- --