Gemeente Apeldoorn

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord

Op donderdag 12 juni ondertekenen wethouder J. Wortman, namens de gemeente Apeldoorn, en de heer D. de Lange, voorzitter van de Stichting Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, een samenwerkingsovereenkomst voor het Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord. De contractondertekening is om 16.00 uur en wordt gehouden in La Tour, Boogschutterstraat 1a in Apeldoorn.

De samenwerkingsovereenkomst is voor Apeldoornse bedrijventerreinen uniek en in die zin een pilotproject. In de overeenkomst staan afspraken beschreven over een optimale inrichting, verbeteringen en uitstraling van het bedrijvenpark.

In het verleden zijn bij de gemeente klachten binnengekomen over het onderhoud van bedrijvenparken in het algemeen. Met deze nieuwe formule hoopt de gemeente in samenwerking met de bedrijvenparken een beter onderhoud van de parken te realiseren, waarbij een kostenbesparing eveneens tot de mogelijkheden behoort. Na twee jaar is er een evaluatie, waarbij gekeken wordt of deze vorm van samenwerking functioneel is en bevalt. Bij gebleken geschiktheid zouden in de toekomst ook voor andere bedrijventerreinen dergelijke overeenkomsten gesloten kunnen worden.

De punten die in de beheersovereenkomst staan beschreven hebben betrekking op het openbaar groen, beveiliging, geluid- bodem- en grondwateronderzoek, bewegwijzering, openbare verlichting en verharding. Daarnaast is er aandacht voor reclame-uitingen, klachtenafhandeling, centrale informatievoorziening, openbaar vervoer en raamcontracten met dienstverlenende bedrijven.

© 1996-2003 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer
Webserver: 1