EVD

Wereld: Checklist selectie elektronische marktplaats
---

Welke marktplaatsen zijn er actief in mijn sector en regio? Zijn deze marktplaatsen geschikt voor mijn specifieke bedrijfssituatie? Hoe weet ik welke marktplaats ik moet kiezen? Is de marktplaats wel betrouwbaar en hoe kom ik hierachter? In de bijgaande checklist staat een aantal stappen met vragen en beslispunten vermeld. Deze lijst kan u hulp bieden bij het selecteren van een elektronische marktplaats voor uw product en/of dienst.

De EVD heeft tevens een checklist Gebruik elektronische marktplaatsen. Deze checklist kan u hulp bieden in uw besluit om (al dan niet) deel te nemen aan een elektronische marktplaats.

Meer informatie over elektronische marktplaatsen is te vinden op www.emarketservices.nl. Informatie over export en elektronisch zakendoen is te vinden op www.evd.nl/e-business

11.06.2003
---

Bron: EVD (6p.)
Nummer: 103090

Open het originele document via:
Open brondocument
Wat is InfoPlus?

De volledige tekst is op te vragen via het formulier kopieaanvraag. Vermeld steeds uw eigen faxnummer. Wij versturen géén kopieën per e-mail, alleen per fax of per post. Kosten: bij meer dan 50 pagina's 0,20 euro per pagina en 5,00 euro administratiekosten. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij de informatiemanager INF_E-BUSINESS (Regonda van de Sluis), e-mail INF_E-BUSINESS, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 89 98.