Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-06-2003 Persberichten district Heuvelrug, 10.55 uur

Agressieve klant

VEENENDAAL Op woensdag 11 juni werd een zeer agressieve klant aangehouden.

Rond 15.30 uur kwam een 22-jarige man uit Veenendaal bij een bedrijf aan de Brouwersstraat. Daar had hij een gesprek over een financieel probleem. De gemoederen liepen bij de man vervolgens zo hoog op dat hij een 34-jarige medewerker van het bedrijf met een perforator hard tegen het hoofd sloeg en hem in het gezicht stompte. Het slachtoffer vluchtte zijn kamer uit en werd daarop achtervolgd door de Veenendaler.

In de gang van het bedrijf pakt de Veenendaler een brandblusser en gooide deze tegen een 24-jarige medewerkster aan. De 34-jarige medewerker vlucht daarop de straat op. De gewaarschuwde politie kon vervolgens de verdachte aanhouden. De verdachte bleek zijn arm uit de kom te hebben en is in het Gelderse Valleiziekenhuis in Ede behandeld. Vervolgens is hij naar het politiebureau overgebracht en is daar ingesloten.

De 34-jarige medewerker liep letsel in zijn gezicht en achterhoofd op. De 24-jarige medewerkster liep letsel aan haar rug en schouder op. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding onder invloed

OVERBERG- Woensdag is een man aangehouden voor rijden onder invloed.

Een auto raakte omstreeks 20.20 uur van de Dwarsweg en belandde op zijn kant in de greppel. De bestuurder gaf direct toe dat hij had gedronken (uitslag onbekend). De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de 43-jarige man uit Veenendaal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

MAARSBERGEN- Donderdag werd een man aangehouden voor rijden onder invloed.

Agenten zagen omstreeks 02.00 uur een auto rijden over de Tuindorpweg, waar achteruit de kofferbak een fiets stak. Ze besloten de bestuurder te controleren en lieten hem blazen, omdat hij naar alcohol rook.

De man bleek inderdaad gedronken te hebben, 380 ug/l. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tegen de 37-jarige man uit Maarn wordt proces-verbaal opgemaakt.