Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

DIESTAL UIT AUTO Warnsveld, Breegraven 12 juni om 05.20 uur Een buurman van een 35 jarige bewoner aan de Breegraven wordt wakker door lawaai en kijkt naar buiten. Hij ziet twee jongens gekleed in bomberjacks bezig bij de personenauto van de 35 jarige en dat deze twee wegrennen richting Dorskamp. De eigenaar mist de laptop. Er is een ruit vernield.

WINKELDIEFSTAL Zupthen, Buitensingel 11 juni om 15.05 uur Een 36 jarige inwoonster uit Zutphen heeft bij een supermarkt goederen,ter waarde van 24,95 Euro, in twee tassen gestopt en wilde de winkel uitlopen zonder te betalen. Dit werd gezien door winkelpersoneel en de vrouw is aangehouden en door de politie overgebracht naar het politiebureau. Zij is voorgeleid en haar werd een transactie van 115 Euro uitgereikt.

BRAND / AANTREFFEN HENNEPKWEKERIJ Zupthen, Buitensingel 12 juni om 08.00 uur Door de nog onbekende oorzaak in is de badkamer van een woning aan de Buitensingel brand ontstaan. De brandweer had de brand snel onder controle. Bij controle van de woning werd er in een slaapkamer een hennekwekerij aangetrofen. Hier stonden 98 plantjes en toebehoren, zoals lampen en afzuiginstallatie. Alle goederen zijn in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

EINDE BERICHTEN