Persberichten - 12/06/2003

Atenor Group : Persbericht

Atenor Group heeft het genoegen u de versterking te mogen melden van haar vastgoedteam door de aanwerving van Aurel Gavriloaia als Commercial Manager Real Estate.

Aurel Gavriloaia genoot een opleiding als burgerlijk ingenieur en heeft in een adviesbureau voor Speciale Technieken gewerkt alvorens zich bij de groep COFINIMMO te voegen waar hij, als Area Manager, instond voor het commerciële en financiële beheer (aankoop, verkoop, verhuur) en het beheer (techniek en werken) van het grootste deel van de Brusselse portefeuille.

Bij Atenor Real Estate zal Aurel Gavriloaia zich voornamelijk concentreren op de prospectie van nieuwe projecten en op de verhuur van de door de Groep ontwikkelde projecten, zodat hij zijn uitgebreide kennis van de markt en van zijn tussenkomende partijen, alsook zijn knowhow inzake vastgoedtechniek optimaal zal kunnen benutten.

Ter herinnering, Atenor Group genoteerd op Euronext Brussel (NextPrime index) fungeert als activiteitenontwikkelaar binnen haar twee polen:
- Atenor Real Estate (ontwikkeling van vastgoedprojecten);
- Atenor Private Equity (ontwikkeling van participaties in niet-genoteerde bedrijven).

Atenor Group heeft onlangs te kennen gegeven de activiteiten van Atenor Real Estate te willen uitbreiden om haar positie tussen de voornaamste spelers van vastgoedpromotie in Brussel en Luxemburg te verstevigen door de toename van het aantal vastgoedprojecten in ontwikkeling. Wij benadrukken dat Atenor Real Estate gespecialiseerd is in projecten van hoogstaande kwaliteit, dit wil zeggen gevestigd in een prime location en ontwikkeld volgens de allerbeste technische standaarden.

Na de verkoop van Vorstlaan 280 eind april 2003 bestaat de huidige projectenportefeuille van Atenor Real Estate hoofdzakelijk uit 3 projecten: North Galaxy (ontwikkeling van 108.000 m² kantoren aan de Noordruimte Brussel, dochtermaatschappij voor 47%, in partnership met C.D.P. en Dexia), Laurentide (14.000 m² kantoren en 5.000 m² woningen in de Noordruimte Brussel) en Nysdam (15.600 m² kantoren in Terhulpen, Zuidrand van Brussel).
Atenor Real Estate overweegt momenteel de aankoop van diverse nieuwe projecten in Brussel en in Luxemburg.

Gelieve voor meer informatie contact op te nemen met Stéphan Sonneville (Bestuurder - Algemeen Directeur van Atenor Group) op
+32/(0)2.387.22.99.
Bron: Atenor Group
Provider: Euronext Brussels